• 瀏覽: 28,212
  • 回覆: 322
  • 追帖: 4
當時候日日 un un 腳不理流膿腸的陳肇始,安安樂樂,官位無憂,到今日天天俾人屌,戴口罩都戴反,俾人動議罷免

香港黑暴癱瘓機場,打遊客,無人理無人趕,依家機場真正癱瘓到無乜人

黃黑醫護之前寸七七,又包庇爆眼女,依家做到肺癆,仲隨時中埋肺炎

飛機師開口支持黑暴,依家一系在家打飛機,一系去左煮公仔麵,洗大餅

餐廳寸七七話支持手足,依家員工無工開,排隊等執

黑暴話要獨立調查,依家國安處開file每個漢奸獨立調查

地運,不是你想玩就玩,停就停

不作死就不會死,外國點慘,可以大印銀紙安慰民眾

香港金融制度不同,又沒中央銀行,更加不敢亂印錢影響金融中心地位

二十年河東二十年河西,老祖宗的話經常中

呢d咪叫現眼報囉

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-24 05:17 PM 發表

呢d咪叫現眼報囉
玩攬炒,林鄭依然月月出糧,搞死的反而是班黑公務員,飛機,餐廳老板

你話有無人故意拖長禁飯(晚飯)令

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-1-24 04:32 PM 發表

當時候日日 un un 腳不理流膿腸的陳肇始,安安樂樂,官位無憂,到今日天天俾人屌,戴口罩都戴反,俾人動議罷免

香港黑暴癱瘓機場,打遊客,無人理無人趕,依家機場真正癱瘓到無乜人

黃黑醫護之前寸七七,又包庇爆眼女,依家做到肺癆,仲隨時中埋肺炎

飛機師開口支持黑暴,依家一系在家打飛機,一系去左煮公仔麵,洗大餅

黑暴話要獨立調 ...
報應
不過害苦真港人

引用:
原帖由 estateman 於 2021-1-24 05:30 PM 發表

報應
不過害苦真港人
黑暴,黃屍,曱甴都話自己係真港人

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-1-24 04:32 PM 發表

黑暴話要獨立調 ...
我唔明白點解陳笑恥係醫護人員出身,竟然連口罩都唔識用?淨係識扮曱甴扮喊扮可憐搏同情,佢真係冇改錯名。。。

引用:
原帖由 foxhode 於 2021-1-24 05:58 PM 發表

黑暴,黃屍,曱甴都話自己係真港人
講到尾都係有幕後搞鬼,一撮港人冇腦被利用再消費😪身邊有黃c朋友好多都後悔啦,誰是誰非?時間就係最好証明!

呢個弱勢政府真係吾掂,D黑暴攪左成年, 最後都係要亞爺出手先攪掂

黃畜求仁得仁

回覆 引用 TOP

記得車公年頭已經講左

回覆 引用 TOP

仲有d帶磚生,要人番吾到工,要人攬炒
家下搵吾到工
失業果d,係屋企食蕉拿

記住!黃有一日卜街,千萬唔好救!
因為係應得的

王c曱甴報應來了,爽呀

回覆 引用 TOP

追殺黑暴

我喺度同收錢學生講,你唔移民,小心警察有日拍你屋企門-拉人

快啲叫老竇老母一齊移民,逃生門好快關

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]