• 瀏覽: 4,980
  • 回覆: 61
本身寫係播愛美麗狂想曲,而家寫TBC

熱賣及精選
可能唔想陳豪.

回覆 引用 TOP

千祈唔好播大步走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 People123 於 2021-1-26 08:21 PM 發表

本身寫係播愛美麗狂想曲,而家寫TBC
因為遲啲 Viu TV 播【戰毒】, 無綫要審慎應對~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

正常都唔會連播兩套陳豪

希望播
《哪吒與楊戩》
《唐人街》
《大步走》
《失憶24小時》
任何一套

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-26 08:22 PM 發表

可能唔想陳豪.
陳豪兩套劇的角色好似話差不多,
而且實有人將Ali同宣萱做比較,還有Ali在劇中又係有兩個閨蜜

見班「無記粉絲」瘋狂洗版,黎生應該出咗唔少錢。
原來痴痴呆呆坐埋一枱係真的。 :D
引用:
原帖由 woltif 於 2021-1-26 08:41 PM 發表

陳豪兩套劇的角色好似話差不多,
而且實有人將Ali同宣萱做比較,還有Ali在劇中又係有兩個閨蜜
陳豪殺手/愛美麗狂想曲/陀槍師姐2021, 角色都差唔多.
宣萱一套, Ali兩套都系兩個閨蜜.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-1-26 08:39 PM 發表

正常都唔會連播兩套陳豪

希望播
《哪吒與楊戩》
《唐人街》
《大步走》
《失憶24小時》
任何一套
點解總係有人諗「哪吒與楊戩」可以呢個時候出到街?我諗首席創意官都唔想呢套嘢再現人間。

見班「無記粉絲」瘋狂洗版,黎生應該出咗唔少錢。
原來痴痴呆呆坐埋一枱係真的。 :D
引用:
原帖由 woltif 於 2021-1-26 08:44 PM 發表

點解總係有人諗「哪吒與楊戩」可以呢個時候出到街?我諗首席創意官都唔想呢套嘢再現人間。
段估CCO唔會將自己套劇雪藏吖!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woltif 於 2021-1-26 08:44 PM 發表

「哪吒與楊戩」, 睇見都唔開胃.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-26 08:22 PM 發表

可能唔想陳豪.
黃智雯試過連播女一

回覆 引用 TOP

播 “唐人街” 囉。一來套劇算有卡士,二來可以安撫珍姐自製劇那邊。

Hello !!!
@文士明

又有機會發唐人街播出帖

回覆 引用 TOP

會唔會播陸劇 大唐兒女行或者有翡

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]