• 瀏覽: 4,773
  • 回覆: 24
唔知等到幾時

精選汽車
引用:
原帖由 king99hk 於 2021-1-26 09:18 PM 發表

唔知等到幾時
食肆佢又肯開放,考車都係兩個人而且又唔會有交流,政府唔知想點。

我排到下個月19號考, 睇黎都會延期   

講真,限聚令係2人,
上堂:師父+學生=2個人
考試:考官+考生=2個人,
都唔明點解要停考,理據何在?

根據上次經驗,幾時先考46?

引用:
原帖由 kenkit1995 於 2021-1-28 06:35 PM 發表

根據上次經驗,幾時先考46?
上次係電單車考得後一星期。
我本身係2月頭考,下星期一考得電單車,我個師傅話好大機會考再下星期考得私家車,叫我上晒d堂佢。🤔🤔

引用:
原帖由 Kykisk 於 2021-1-29 01:00 AM 發表

上次係電單車考得後一星期。
我本身係2月頭考,下星期一考得電單車,我個師傅話好大機會考再下星期考得私家車,叫我上晒d堂佢。🤔🤔
有機會,疫情逐漸下降。有可能復考。

考試2月1日起開番喇。

我是中國病毒
引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 29/1/2021 14:29 發表

考試2月1日起開番喇。
得電單車。

引用:
原帖由 kkkkcar 於 2021-1-28 15:33 發表

講真,限聚令係2人,
上堂:師父+學生=2個人
考試:考官+考生=2個人,
都唔明點解要停考,理據何在?
車廂狹窄如果是但一個有野就中招啦...

我係現代人
引用:
原帖由 skwongskwong 於 2021-1-30 03:34 PM 發表

車廂狹窄如果是但一個有野就中招啦...
咁所有嘅公共交通工具都應該要停,冇嘢危險得過佢

引用:
原帖由 newbird03 於 2021-1-30 15:58 發表

理論上係..不過如果停晒就真係好影響經濟了...唔考車其實影響係好細的...為左保障公務員同考生無扮法了

我係現代人
如果真的危險,係未連個間DoxxxxKi都要停開?
又窄又多人,仲危險過學車考車啦

引用:
原帖由 newbird03 於 2021-1-30 03:58 PM 發表

其實最希望政府安排得好D,我原定下星期就考4個6,而家都未宣布考唔會考得,心大心細,如果佢安排得好D,例如說公佈消息後預2星期後先考番,咁大家有個心理同生理準備。

呢期又話玩得電單車,D人而家又全部谷晒去學了,亂78糟。

引用:
原帖由 Kykisk 於 2021-1-31 10:53 AM 發表

其實最希望政府安排得好D,我原定下星期就考4個6,而家都未宣布考唔會考得,心大心細,如果佢安排得好D,例如說公佈消息後預2星期後先考番,咁大家有個心理同生理準備。

呢期又話玩得電單車,D人而家又全部谷晒去學了,亂78糟。
上次26隔一星期後開番46,根據上次經驗今次未知2月8號可能重開46。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]