• 瀏覽: 14,023
  • 回覆: 293
搞事者物進

熱賣及精選
多謝師兄開帖,支持!👍🏻👍🏻🌹🌹

附件

0D1535C9-9D27-4878-8810-8E52117A2542.jpeg(271.36 KB)

2021-1-28 08:33 PM

乜咁突然有個專帖?

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2021-1-28 08:47 PM 發表

乜咁突然有個專帖?
有個專帖都好嘅, 有幾位師兄話係新龍個帖講得太多小邪女吖嘛⋯ 其實我就覺得無乜所謂, 小邪女都係新龍人物噃!如果唔講小邪女, 第時有些師兄多咗談論某角色, 咁又點先?

漫畫2020而開

引用:
原帖由 傲龍.未展 於 2021-1-28 08:57 PM 發表

有個專帖都好嘅, 有幾位師兄話係新龍個帖講得太多小邪女吖嘛⋯ 其實我就覺得無乜所謂, 小邪女都係新龍人物噃!如果唔講小邪女, 第時有些師兄多咗談論某角色, 咁又點先?
同意師兄,其實大家都係討論同龍虎門有關嘅事情,何必因小事計較傷和氣。

引用:
原帖由 中國華為狗 於 2021-1-28 09:01 PM 發表

為漫畫2020而開
感謝師兄們支持!
利申:本人自上年開始開戶只有漫畫2020一個戶口絶冇分身!版主查IP可證。
喜歡見到不只是我一個喜歡討論小邪女此角色。🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 漫畫2020 於 2021-1-28 09:07 PM 發表

感謝師兄們支持!
利申:本人自上年開始開戶只有漫畫2020一個戶口絶冇分身!版主查IP可證。
小邪女我覺得型, 係女角中排第二, 第一石小慧

引用:
原帖由 中國華為狗 於 2021-1-28 09:10 PM 發表

小邪女我覺得型, 係女角中排第二, 第一石小慧
係,佢唔算最靚(其實眼睛化裝同條眉怪怪地)但堅型!石小慧也極正但新龍尚未登場⋯⋯🙈

引用:
原帖由 漫畫2020 於 2021-1-28 09:45 PM 發表

係,佢唔算最靚(其實眼睛化裝同條眉怪怪地)但堅型!石小慧也極正但新龍尚未登場⋯⋯🙈
因為新著小邪女做型, 成個風雷女版, 而我新龍除左真龍,外至愛風雷,韋陀同小邪女

龍虎門睇左差不多二十幾年

附件

0CCA5F08-4D10-4E48-9EAA-3CAC18CEA706.jpeg(271.28 KB)

2021-1-28 10:00 PM

引用:
原帖由 傲龍.未展 於 2021-1-28 08:57 PM 發表

角色越唔出場,就越想睇嘛,
人之常情

引用:
原帖由 漫畫2020 於 2021-1-28 09:07 PM 發表

感謝師兄們支持!
漫畫兄不需玩分身的
一篇千言文已勝過10個分身

支持

引用:
原帖由 Apollo11 於 2021-1-28 10:53 PM 發表

漫畫兄不需玩分身的
一篇千言文已勝過10個分身
哈哈,多謝亞波羅師兄!其實小弟係口水狂人啫!🙈🙈🤣🤣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]