• 瀏覽: 2,961
  • 回覆: 28
咁易又失三分

熱賣及精選
引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-2-1 07:05 PM 發表

咁易又失三分
Bale is useless, no one can replace kane. spurs will drop more points in the next few games.

還好吧   前朝有一些人需要清一清   就可以恢復正常啦

熱火賽程很硬?巴特勒反問記者「有你這可憐蟲才會覺得難」
巴特勒隨後打趣說道,「如果你這個可憐蟲在我們隊上的,就會很艱難,但我想我們會沒事的。」讓所有人笑翻。
引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-2-1 07:05 PM 發表

咁易又失三分
我喜歡喜愛這個球隊   這支球隊
它永遠    不會讓我失望
   永遠不會

熱火賽程很硬?巴特勒反問記者「有你這可憐蟲才會覺得難」
巴特勒隨後打趣說道,「如果你這個可憐蟲在我們隊上的,就會很艱難,但我想我們會沒事的。」讓所有人笑翻。
仲要唔係輸比強隊

只得老孫卡尼 H5 利古朗有用   其他免費都冇人要

若要爭取各項冠軍,現單靠老孫和卡尼射手及現有陣容係唔夠能力對抗強隊!再加上年紀漸增,一定需要補增一班新力軍調教方可有為。其實今季英超top5球隊穩定性並不高,只可惜白白損失機會爭取積分!看看未來有無突破奇蹟出現?

個問題係摩連奴已經回晒塘
車仔失敗一次,仲可以話一時唔好彩
曼聯又失敗一次,就已經對佢有保留
依家熱刺又係咁,問題唔係佢咁係邊個?

引用:
原帖由 水留情 於 2021-2-1 11:01 PM 發表

個問題係摩連奴已經回晒塘
車仔失敗一次,仲可以話一時唔好彩
曼聯又失敗一次,就已經對佢有保留
依家熱刺又係咁,問題唔係佢咁係邊個?
最抵死係依家曼聯唔怕大巴, 成績都好過佢, 摩佬得一招, 季初仲可以偷到雞, 季中尾就俾人睇通哂,想贏一場都唔易, 今季保到前八既,下季熱刺仲難踢, 因為冇得季初偷雞搶分, 隨時又輪為護級球隊

一冇咗個icon就輸比二線球隊,好明顯係陣容深度不足,爭冠有待明年

冇計,熱刺冇錢買人,摩佬教咁耐都係地莊,巴里回歸重衰,巴里而家推個波都唔得,唔好指意佢爆

引用:
原帖由 scaa0550 於 2021-2-2 01:53 PM 發表

冇計,熱刺冇錢買人,摩佬教咁耐都係地莊,巴里回歸重衰,巴里而家推個波都唔得,唔好指意佢爆
你睇返曼聯摩佬時同依家, 就算曼聯呢個人腳俾佢佢都係果套縮後縮後再縮後, 曼聯有依家呢個成績, 除了好多爭議勝利外, 你睇返其實的踢法好積極, 好肯搶,同摩佬時縮後等反攻, 要贏波始終係要靠入波, 唔識入波又怕輸,你就預左一分或零分收場

球員都幾無癮
尤其盧卡斯

之後 榮斯 迪利 阿根廷龍門同借番嚟件前鋒

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2021-2-1 08:38 PM 發表

球隊狀態總有差嘅時候

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2021-2-1 20:38 發表

成隊換晒泊大巴啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]