• 瀏覽: 3,632
  • 回覆: 15
對 new balance 1400 擺咗幾年冇着過
一着返 個底就一忽忽咁甩出嚟😭
想問吓有冇得補救?

引用:
原帖由 bbi0155 於 2021-2-1 21:44 發表
對 new balance 1400 擺咗幾年冇着過
一着返 個底就一忽忽咁甩出嚟😭
想問吓有冇得補救?
NB正常三五年玩完........掉得

引用:
原帖由 joemanstar 於 2/2/2021 10:55 發表

NB正常三五年玩完........掉得
Keep住每個月都著一、兩次嘅話都可以著到7、8年嘅

搵到間可以換底 但要6-700 考慮中

引用:
原帖由 bbi0155 於 2/2/2021 22:18 發表
搵到間可以換底 但要6-700 考慮中
換乜嘢底?原裝底?

引用:
原帖由 360ps3 於 2021-2-3 08:06 PM 發表

換乜嘢底?原裝底?
唔清楚 應該唔係🙄

呢個係死症,所以最多放一至二年後,點都要著吓,否則易碎

我有過/現有576, 577, 770.9, 990v1, 998, 1500。 我覺得最襟嘅NB係着咗超過十年嘅576同埋啲2年多着嘅1500。 啲2款都係生膠底嘅。

ALL SHOES ARE LIKE THAT
NO MATTER IT IS NB, or NIKE, or ADIDAS, or TREKING SHOES
UNLESS YOU KEEP IT AS NEW, NEVER WEAR IT.

所以依家買adidas為主,,耐著好多

掉咗啦 買咗對新990 v1🤣

順帶一問 gucci換底邊到好,,,最好800蚊樓下,,,唔洗原裝,,唔係又碎我一次

換個對

補返

自己換底

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]