• 瀏覽: 3,899
  • 回覆: 37
掛牆式無防風款$400
窗口式有防風款$800

定係廚房用防風, 廁所唔駛用防風就夠, 因為廚房多易碎既野.

免責聲明:
本人所發表的包括但不限於文章,圖片和超連結,並不可靠,均不構成任何投資的邀約或建議。
如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔,與本人無關。
熱賣及精選
引用:
原帖由 高級用戶 於 2021-2-2 12:03 AM 發表

掛牆式無防風款$400
窗口式有防風款$800

定係廚房用防風, 廁所唔駛用防風就夠, 因為廚房多易碎既野.

防風即係電索百頁,唔會俾風吹起啪啪有聲,
唔係防俾風吹入屋咁誇張。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

附件

2021-02-02_031433.png(35.29 KB)

2021-2-2 03:16 AM

藥師佛咒 對抗武肺
http://bit.ly/38Fuijs
http://bit.ly/2TXhW1O
不論什麼人,只要不是敵對分子,不
是惡意攻擊,允許大家講話,講錯了也不
要緊。各級領導人員,有責任聽別人的話。
毛語錄 139頁
响疫情之下, 值得用有防風設計果D.............

唔使人手拉開關埋個蓋..................

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............
防風嘅百頁係主動索死,撬都唔開,
拉繩嗰D大風可以吹開。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 火腿美人 於 2021-2-2 10:31 AM 發表

响疫情之下, 值得用有防風設計果D.............

唔使人手拉開關埋個蓋..................
防風吹開不等於完全防入風

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。
引用:
原帖由 領遵班子 於 2021-2-2 10:36 AM 發表

防風吹開不等於完全防入風
係靠電索,完封密的。。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-2-2 10:48 AM 發表

係靠電索,完封密的。。

個邊隙入到的

引用:
原帖由 領遵班子 於 2021-2-2 10:50 AM 發表

個邊隙入到的
請問用過未?

當然,越少風入到就越好!

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-2-2 10:51 AM 發表

請問用過未?

但不能100%防漏風

IPX4

個X已經表示了

我住大廈低層,
上次山竹都吹走咗我個抽氣扇蓋😂

引用:
原帖由 領遵班子 於 2021-2-2 10:59 AM 發表

IPX4

個X已經表示了
IPX 係防水級數。

岸居

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]