• 瀏覽: 8,312
  • 回覆: 40
  • 追帖: 4
屋企人考文職officer,交GF200超過三個月都未有消息係唔係要準備收reject letter

熱賣及精選
引用:
原帖由 床上疑惑的神童 於 2021-2-4 08:40 AM 發表

屋企人考文職officer,交GF200超過三個月都未有消息係唔係要準備收reject letter
咩post?

引用:
原帖由 csc1016 於 2021-2-4 07:32 PM 發表

咩post?
好似係專業職系的officer,vetting等左好耐

引用:
原帖由 床上疑惑的神童 於 2021-2-4 07:40 PM 發表

好似係專業職系的officer,vetting等左好耐
.

引用:
原帖由 csc1016 於 2021-2-4 08:56 PM 發表

我in service 轉都等咗兩個半月了
我屋企人都係in service轉,仲好似係同一部門,到依家都冇消息

引用:
原帖由 床上疑惑的神童 於 2021-2-4 09:32 PM 發表

我屋企人都係in service轉,仲好似係同一部門,到依家都冇消息
.

引用:
原帖由 csc1016 於 2021-2-4 09:55 PM 發表

in service正常唔會fail吧
呢層真係唔知,佢話之前個份係唔洗做vetting的

引用:
原帖由 床上疑惑的神童 於 2021-2-4 09:58 PM 發表

呢層真係唔知,佢話之前個份係唔洗做vetting的
.

引用:
原帖由 csc1016 於 2021-2-5 09:44 AM 發表

我N年前填過。收gf200到report duty中間接近兩個月。不過我最後放棄咗嗰份工。一年後wait到另一份工,兩份max都係pt.27。嗰次就不用再填。
不過依家等咁耐就真係好奇怪,有d 擔心而已

Same here, submitted GF 200, waited for around 2-3 months already, still no news today.

引用:
原帖由 lawpcll 於 2021-2-6 04:10 PM 發表

Same here, submitted GF 200, waited for around 2-3 months already, still no news today.
ching 等緊邊個部門?有冇試過打去問?

引用:
原帖由 lawpcll 於 2021-2-6 04:10 PM 發表

唔使擔心,今年慢係好正常。

引用:
原帖由 床上疑惑的神童 於 2021-2-6 06:06 PM 發表

ching 等緊邊個部門?有冇試過打去問?
專業職系的officer,有呀,
仍然冇消息。

引用:
原帖由 lawpcll 於 2021-2-12 06:56 PM 發表

專業職系的officer,有呀,
仍然冇消息。
ching你由交form 開始等左幾耐?

引用:
原帖由 床上疑惑的神童 於 2021-2-13 10:19 AM 發表

ching你由交form 開始等左幾耐?
你屋企人有消息未?我交左form兩個幾月啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]