• 瀏覽: 746
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
真係超鍾意睇愛回家

熱賣及精選
抽返個靚水.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-10 08:02 發表

抽返個靚水.
絕世靚抽!

強力打擊傷港賤台!

2021年3月
intel tiger lake虎虎生威!
intel rocket lake火箭飛升!
與qualcomm打擊毒果 / AMD / TSMC台毒!
有中國,有intel,世界才有奧運,才有希望!
引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-2-10 07:08 發表

真係超鍾意睇愛回家
之前話愛回家變悶

呢個星期high俾大家!

2021年3月
引用:
原帖由 2021bidenewhope 於 2021-2-10 08:10 AM 發表

之前話愛回家變悶

呢個星期high俾大家!
我又唔覺得悶,集集都好好睇喎,最鍾意睇龍力蓮自信心爆棚為得個個男人都鍾意佢喎,超正

回覆 引用 TOP

呢個好正👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2021bidenewhope 於 2021-2-10 08:10 AM 發表

絕世靚抽!

強力打擊傷港賤台!
你都唔睇劇,關你鬼事咩!成日批鬥老竇的絕世好孩子。

「用三叔機,批鬥雙親,老作亂屈,滿腦淫穢,無料扮四條,視人命於無物」鄉土磚家的上等人標準。

原來痴痴呆呆坐埋一齊係真的。 :D
引用:
原帖由 woltif 於 2021-2-18 22:52 發表

你都唔睇劇,關你鬼事咩!成日批鬥老竇的絕世好孩子。
出哂醜!

因為99妖視冇人睇!連六點呻淫都冇人睇!

2021年3月
引用:
原帖由 2021bidenewhope 於 2021-2-18 10:54 PM 發表

出哂醜!

因為99妖視冇人睇!連六點呻淫都冇人睇!
嗱,你又借啲意批鬥你老竇喇(世伯睇viutv六點新聞係你講的)!
咁點解最新收視一至五無記六點收視係跌?

「用三叔機,批鬥雙親,老作亂屈,滿腦淫穢,無料扮四條,視人命於無物」鄉土磚家的上等人標準。

原來痴痴呆呆坐埋一齊係真的。 :D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-2-10 07:08 AM 發表

真係超鍾意睇愛回家
完美的抽水

回覆 引用 TOP

龍敢威最鍾意食嘅魚子醬要用罐頭刀開

回覆 引用 TOP

主題標籤 #愛回家
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]