• 瀏覽: 916
  • 回覆: 8
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210210/bkn-20210210184303141-0210_00862_001.html



將軍澳電視城舉行《睇電視 𢭃利是 融易過肥年》活動,無綫將於年三十到大年初三(2月11至14日)向全港觀眾派逾40萬封利是,總值超過2千萬利是錢及電子現金券。遊戲玩法以「𢭃利是四部曲」進行,包括「準備WeChat睇電視」、「抽利是」、「拆利是」和「收利是」,相當簡單易玩。高層余詠珊在台上表示:「今次真係史無前例,未試過派咁多利是,希望大家開開心心,過新年。」

2021
拜登上場年
港區國安法後
第一個新年

絕對要好好慶祝!

tvb今次真合其時!



2021年3月
intel tiger lake虎虎生威!
intel rocket lake火箭飛升!
與qualcomm打擊毒果 / AMD / TSMC台毒!
有中國,有intel,世界才有奧運,才有希望!
熱賣及精選



騰訊呢招逼人去佢間虛擬銀行開戶口,同無記以前要人必須在上商開出糧戶口有得揮。
但你係咪會去開先?



以前無記粉絲當造星透明,而家就日日聲討。

某某一貼張繼聰的樂聲冷氣代言廣告圖後,張繼聰就冇得做代言人了,

無記股價被自稱上等人話有得升後,就由高位跌接近兩蚊
認住樓主個名,呢個新戶口應該係受聘嘅大台打手


[隱藏]


虛擬銀行如雨後春筍目前有八間, 同電視台一樣汰弱留強最終能長久企得住嘅可能只有兩三間。 被淘汰嘅會清盤,即使存款有50萬存款保險, 清盤手續可能長達一兩年,意思你嘅存款有可能會被凍結一段時間。
開呢類虛擬戶口前問問自己是否願意做白老鼠定繼續用歷史悠久傳統銀行?
另外開銀行戶口有錢銀交易不同開香討戶口咁簡單, 資料造假可能有刑事責任,小心閱讀同意嘅條款先好確認。



有冇人貼個qr code 出來 睇下掃不掃到


搵笨柒


總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
無線一毫子都冇出過, 反而欺騙全港觀眾所謂收利是令佢收到廣告費超過二千萬。


正義必勝!
係咪派少少利是就可買起你個人資料?!


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]