• 瀏覽: 2,502
  • 回覆: 16
本主題由 brianso198 於 2021-2-25 04:29 PM 關閉
孖孔德賢露營晚餐泄「蜜」 廖慧儀急刪相 (17:18)

藝人孔德賢與落選港姐廖慧儀拍拖傳聞甚囂塵上,繼之前被踢爆兩人同屋玩煮飯仔後,再度爆出一齊深宵「野外偷食」。有讀者爆料並附上一張兩人疑似露營時共進晚餐嘅合照,大嘆肥牛非常識食,佢哋齊齊頭戴照明燈,女方嘴嘟嘟,而男方則望實鏡頭Chok到爆。
東網聯絡上孔德賢,佢表示:「呢張相係上次朋友聚會嘅舊相,唔好誤會,在場有其他人。當日佢同每個人都有selfie,上次已經解釋清楚,當晚係上到去先知佢喺現場,冇特別交流,我之後亦都會問清楚有乜人先去聚會,唔想產生不必要嘅誤會,謝謝。」而廖慧儀亦有回覆東網,並指相片是舊的,只是村屋天台環境昏暗令人誤會是在露營。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210214/bkn-20210214230635680-0214_00862_001.html

附件

liu.jpg(44.19 KB)

2021-2-15 06:22 PM

man.jpg(41.06 KB)

2021-2-15 06:23 PM

熱賣及精選
收啦!

回覆 引用 TOP

收乜

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
條仔昂能9⃣關人叉事!

回覆 引用 TOP

話晒有肉體之親,點都有感而情,但尿一點傷心都沒見,仲四圍放閃

回覆 引用 TOP

為感情死!係最唔值
人地只係當人地係手足

回覆 引用 TOP

我需不殺伯仁,伯仁為我而死,收手啦。

回覆 引用 TOP

唔通要佢成日愁眉苦臉?

回覆 引用 TOP

分左手。識過第二個都唔比?

淫娃!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明眼 於 2021-2-16 04:24 PM 發表

分左手。識過第二個都唔比?
當然可以識第2個,但話晒都有肉體關係,應有一段甜密回憶,而且自殺死左係會下地獄的,尿的絕情係簡接殺死人,但佢就關人撚事咁,仔照溝,一句問侯對方家人都沒有,可以說是冷血

回覆 引用 TOP

仆街

回覆 引用 TOP

使唔使,同佢守寡。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2021-2-15 06:21 PM 發表

孖孔德賢露營晚餐泄「蜜」 廖慧儀急刪相 (17:18)

藝人孔德賢與落選港姐廖慧儀拍拖傳聞甚囂塵上,繼之前被踢爆兩人同屋玩煮飯仔後,再度爆出一齊深宵「野外偷食」。有讀者爆料並附上一張兩人疑似露營時共進晚餐嘅合照,大嘆肥牛非常識食,佢哋齊齊頭戴照明燈,女方嘴嘟嘟,而男方則望實鏡頭Chok到爆。
東網聯絡上孔德賢,佢表示:「呢張相係上次朋友聚會嘅舊相,唔好誤會,在場有其他人。當日佢同每個人 ...
相靚,就post。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]