• 瀏覽: 25,728
  • 回覆: 110
  • 追帖: 3
明明攪人條女,攪到人自盡了。條女就入了雪櫃,但「孔雀」仍然乜事都冇。其實佢是否有高層射住㗎?

熱賣及精選
可能服侍皇太后尼

狗男女的典範!

LOTR延長至六月廿一日~
條友都唔慌會紅.

簡單,無綫夠花旦,但係小生唔夠。

假設班“40後”離開後。頂到位20-35歲就得何廣沛,張振朗同羅天宇(問心,你覺得呢3個真係夠觀衆緣同實力可接到馬明,視帝祥同陳展鵬?)。

30留下有潛力更少,有觀衆緣得周嘉洛(丁子朗勉強都OK,吳偉豪都要係處境劇磨練下先)。

相反,30上下女演員無綫大把貨。
觀衆緣?劉佩玥同林凱恩(蘇韻姿勉強都可以)
揾人壓場?蔡思貝,龔嘉欣(FYY勉強可以),同有馬明加持的湯洛雯
女二仲可以揾鄧佩儀,蔣家雯,江嘉敏
真係唔夠人,仲有歌手或主持出身戴祖兒,林穎彤同劉穎鏇待命。。。。

條女比條廢柴前度害死

引用:
原帖由 unision 於 2021-2-17 12:48 AM 發表

假設班“40後”離開後。頂到位20-35歲就得何廣沛,張振朗同羅天宇(問心,你覺得呢3個真係夠觀衆緣同實力可接到馬明,視帝祥同陳展鵬?)。

30留下有潛力更少,有觀衆緣得周嘉洛(丁子朗勉強都OK,吳偉豪都要係處境劇磨練下先)。

揾人壓場?蔡思貝,龔嘉欣(FYY勉強可 ...
新花旦易搵, 年年港姐/後生仔傾下計/靚模/新歌手/訓練班.
樣靚就差唔多就得.

小生搵條靚仔系撐唔起, 冇台形/冇內涵.
但呢條孔狗真系麻麻.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-2-17 01:06 AM 發表

新花旦易搵, 年年港姐/後生仔傾下計/靚模/新歌手/訓練班.
樣靚就差唔多就得.

小生搵條靚仔系撐唔起, 冇台形/冇內涵.
但呢條孔狗真系麻麻.
但係,只係雪個女唔雪個男真心唔公平(竟然無女團發聲?)。

而且,其他負面新聞小,默默工作的小生,或多或少都有影響(搞人女友,入行無耐就有負面新聞,話兩句就算?仲有劇拍?周嘉洛呢D小生日做夜做都係拍得處境劇)。

兩個都係當事人,孔生繼續拍劇,但係狂野港姐就等運到?無綫藝員管理比以前差左。

兩個繼續我行我素

講真條友仔出面有正職,做工程師。

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-2-17 12:36 AM 發表

狗男女的典範!
其實她係賤,都避忌下丫

引用:
原帖由 unision 於 2021-2-17 12:48 AM 發表

揾人壓場?蔡思貝,龔嘉欣(FYY勉強可 ...
有道理。

但條友一D避忌都冇,太離譜了

引用:
原帖由 unision 於 2021-2-17 01:16 AM 發表

而且,其他負面新聞小,默默工作的小生,或多或少都有影響(搞人女友,入行無耐就有負面新聞,話兩句就算?仲有劇拍?周嘉洛呢D小生日做夜做都係拍得處境劇)。

兩個都係當事人,孔生繼續拍劇,但係狂野港姐就等運到?無綫藝員管理比以前差左。
説到重點!

引用:
原帖由 fkilling 於 2021-2-17 01:44 AM 發表

講真條友仔出面有正職,做工程師。
咁又點?佢始終都要收tvb 份糧

引用:
原帖由 unision 於 2021-2-17 01:16 AM 發表

但後生仔裡面也有幾個男生丫?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]