• 瀏覽: 2,562
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
唔該晒

回覆 引用 TOP

三月
去到今日都冇通告

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 TP1095 於 2021-2-18 08:08 AM 發表

吓!仲要等到 3 月!屯中居民等特快去機場等到頸都長啦!
強烈要求 A36,A37 立即改道,方便屯門市中心居民特快去機場/港珠澳!
A33X

我反而好驚屯門人點去迪迪尼
而家R33又冇去程,E/A33系又要駁多程車
又或者出荃灣轉巴士再轉R8入去
呢個問題反而大

未有耐住,因為個package有幾樣adjustment,要區佬開會處理

Anti-DDG=GW(f)MJT
特此聲明:jeff-chansk非本人開設分身帳戶,而且本人沒有分身帳戶;言論不代表本人立場,一切言論與在外華洋瓜葛與本人無關,同時將會保留法律追究權利。懇請某人自重。
引用:
原帖由 jeff_chansk 於 2021-2-20 06:49 PM 發表

未有耐住,因為個package有幾樣adjustment,要區佬開會處理
唔係已經處理好E36A 同A37問題咩?
有冇消息話三月改唔改到路?

引用:
原帖由 FunKY 於 20/2/2021 20:01 發表

唔係已經處理好E36A 同A37問題咩?
有冇消息話三月改唔改到路?
個package冇A37嘅修改,但有E36A天水圍走綫同NA36、NA37班次嘅修改,但如果冇咩特別大改動嘅話,3月應該ok

特此聲明:jeff-chansk非本人開設分身帳戶,而且本人沒有分身帳戶;言論不代表本人立場,一切言論與在外華洋瓜葛與本人無關,同時將會保留法律追究權利。懇請某人自重。
引用:
原帖由 jeff_chansk 於 2021-2-20 11:37 PM 發表

個package冇A37嘅修改,但有E36A天水圍走綫同NA36、NA37班次嘅修改,但如果冇咩特別大改動嘅話,3月應該ok
A37唔係加行石埗村咩?

引用:
原帖由 FunKY 於 2021-2-20 04:55 PM 發表

我反而好驚屯門人點去迪迪尼
而家R33又冇去程,E/A33系又要駁多程車
又或者出荃灣轉巴士再轉R8入去
呢個問題反而大
有咩好驚啫, 要去既總會去到, 例如搭E33到東涌轉地鐵

引用:
原帖由 ame3738 於 2021-2-21 02:07 AM 發表

有咩好驚啫, 要去既總會去到, 例如搭E33到東涌轉地鐵
咁車費已經貴咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FunKY 於 21/2/2021 00:16 發表

A37唔係加行石埗村咩?
近兩日俾嘅update冇依項

引用:
原帖由 jeff_chansk 於 2021-2-21 10:41 AM 發表

近兩日俾嘅update冇依項
唔係A37嗰個改動係TD同DC傾咗而Update嘅咩?
你呢兩日嘅update喺邊度揾?
NA36有改時咩?

順便問下,TD啱啱出通告,指N30及N30S元朗站喺3/3清晨搬站
https://www.td.gov.hk/tc/traffic_notices/index_id_61216.html

即係起碼3月中先至改行到新路?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]