• 瀏覽: 8,118
  • 回覆: 152
16叔貢下貢下迷迷糊糊不知不覺不由自主之下。。。又來到此食物館了!<br />一向會叫牛肉餡餅的,今次叫了好想一試的羊肉餡餅,一樣咁掂!

附件

IMG-20210217-WA0001.jpg(91.74 KB)

2021-2-17 02:55 PM

IMG-20210217-WA0000.jpg(82.29 KB)

IMG-20210217-WA0005.jpg(77.03 KB)

IMG-20210217-WA0006.jpg(75.17 KB)

IMG-20210217-WA0003.jpg(62.89 KB)

IMG-20210217-WA0004.jpg(61.94 KB)

熱賣及精選
呢d甘蘇既嘢,第一次5要你請

柄你
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-17 02:55 PM 發表

16叔貢下貢下迷迷糊糊不知不覺不由自主之下。。。又來到此食物館了!<br />一向會叫牛肉餡餅的,今次叫了好想一試的羊肉餡餅,一樣咁掂!
十六叔,叫左C餐?但餐牌寫1件?

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-2-17 02:56 PM 發表

呢d甘蘇既嘢,第一次5要你請
A,J 又如何呢

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-17 03:02 PM 發表

A,J 又如何呢
我驚呢d蘇5搶食

柄你
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-17 02:55 PM 發表

馬家莊?

引用:
原帖由 一粒冰 於 2021-2-17 02:59 PM 發表

A+B+C

引用:
原帖由 silverseven 於 2021-2-17 03:06 PM 發表

A+B+C
比一舊水黎,找$2比你

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-2-17 03:03 PM 發表

我驚呢d蘇5搶食
呢一間食物館的上海系列都唔錯㗎...

附件

IMG-20210217-WA0022.jpg(191.63 KB)

2021-2-17 03:14 PM

IMG-20210217-WA0021.jpg(194.23 KB)

2021-2-17 03:14 PM

引用:
原帖由 一粒冰 於 2021-2-17 02:59 PM 發表

冰冰,正所謂下午茶都要食得飽先得㗎…… 加多一件

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-17 03:14 PM 發表

呢一間食物館的上海系列都唔錯㗎...
如果冇錯,應該係太子同旺角之間,球場個邊?

如果個間,n年前食過

柄你
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-17 03:18 PM 發表

冰冰,正所謂下午茶都要食得飽先得㗎…… 加多一件
👍加幾$? 肉嫩多汁,妙極。👍😋😋

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-2-17 03:18 PM 發表

如果冇錯,應該係太子同旺角之間,球場個邊?

如果個間,n年前食過
無有錯……

附件

IMG-20210217-WA0023.jpg(349.82 KB)

2021-2-17 03:23 PM

引用:
原帖由 一粒冰 於 2021-2-17 03:21 PM 發表

👍加幾$? 肉嫩多汁,妙極。👍😋😋
單叫一個肉餅29蚊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]