• 瀏覽: 21,420
  • 回覆: 13
本主題由 Will-Jai 於 2021-2-20 08:55 PM 移動
引用:
原帖由 門外一達人 於 2021-2-19 05:00 PM 發表

所以你同唔用腦有咩分別?
話明籃屍,梗係用個屎忽黎諗野

熱賣及精選
籃屍弱智在成日以為捉到人錯字就可以抬高自己
第一幅,suport HK from Bali. U know where the fuck is Bali, dumbasses? Lol
第二幅,街邊掃街阿嬸都知係錯,好明顯係特登想加個無字
廢柴幾時先識用下腦?

有政府,有政府不怕🤣🤣🤣
呢張相完全係呢度啲廢物既寫照,頭腦簡單,以為乃阿爺屎眼就有運行,下埸....

附件

651294A0-C38A-4E36-8801-502C3E6F5372.jpeg(93.29 KB)

2021-2-19 11:14 PM

回覆 引用 TOP

你勸籃同事去咗加拿大之後,唔好再亂九咁打人斬人,人哋果邊真係有法律,為愛國理由斬人唔會係情操高尚架🤣

回覆 引用 TOP

一個國家真係治理得好,公平公正,係唔駛逼人民係愛佢的,相反屎忽鬼咁起個集中營出嚟,種族清洗異族,絕對係可恥,最能無恥仲要唔認,乜能都話內政,人黎架冚家剷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-22 03:07 PM 發表

好心你自己7就唔好話人啦!
第一幅,人哋係圈’suport’ 呢個字,’Bali’呢個字係張紙原先已經圈左
第二幅,連街邊掃街亞嬸都知係錯,證明手足嘅知識比街邊掃街亞嬸更低
哇,籃屍冇腦嘅程度完全令我震驚
Suport 唔係香港人寫架,係印尼,巴尼島人寫,畫公仔真係要畫出腸?唔能係弱智成咁呀?????

一d咁簡單推理分析能力都冇,籃屍係籃屍唔係冇原因,認真講

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-23 09:43 AM 發表

一d咁簡單推理分析能力都冇,籃屍係籃屍唔係冇原因,認真講
特登寫個無字,成”無一不可”,呢啲叫creativity, 冇腦籃屍梗係唔明啦,仲笑人寫錯字,收皮啦
得9閒覆你d廢物咩?你d垃圾引用我回覆做小丑咪比我恥笑下囉

引用:
原帖由 肥肥白白的膠樽 於 2021-2-23 11:35 AM 發表

開口埋口叫人做藍屍. 咁你即係黃屍?
個人覺得, 愛國嘅正常香港人根本無需要"捉"黃屍錯字,
因為黃屍大學生嘅錯字真係多到一街都係
比正常識字嘅人睇到, 自然會攞黎做笑料!
講真, 寫錯字唔洗死嘅, 肯認肯改咪得囉
不過對你呢啲黃屍而言, 成世都唔肯面對自己嘅不足及不是
有錯唔認, 滿口歪理, 以為靠出口術就可以橫行無忌?!
其實道理好簡單, 黃屍有本事有能力嘅, 就唔好寫咁多錯 ...
☝🏻☝🏻☝🏻🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-23 12:40 PM 發表

我都無話係香港人寫,不過肯定係你地D弱智手足寫😆
係啦小學雞,返番去你間特殊學校啦

Fuck I do enjoy mocking the douchebags in here so much. They are really dumb as fuck. Lol

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-23 07:29 PM 發表

係啦,你咁講嘢就似番黃屍啦。記住下次唔好再扮分柝,一味鬧人就可以,你做得好好呀
小學雞仲喺度死撐🤣🤣🤣🤣,想寸人但又冇從入手,返特殊學校繼續發夢做殺手啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-22 03:07 PM 發表

好心你自己7就唔好話人啦!
第一幅,人哋係圈’suport’ 呢個字,’Bali’呢個字係張紙原先已經圈左
第二幅,連街邊掃街亞嬸都知係錯,證明手足嘅知識比街邊掃街亞嬸更低
🤣🤣🤣🤣🤣🤣咁能叻留意到Bali 係原先圈過呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gogocad 於 2021-2-24 04:46 PM 發表

籃=藍?😂😂😂我知你又特登嘅
你睇你幾叻,仲唔即刻話比老師知比隻叻叻豬你?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]