• 瀏覽: 21,530
  • 回覆: 180
本主題由 Will-Jai 於 2021-2-20 08:55 PM 移動
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
又係D為下一代L,偽藍絲,基本上係冇白鬼帶住周身唔聚財崇洋L

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-19 06:42 PM 發表

籃屍弱智在成日以為捉到人錯字就可以抬高自己
第一幅,suport HK from Bali. U know where the fuck is Bali, dumbasses? Lol
第二幅,街邊掃街阿嬸都知係錯,好明顯係特登想加個無字
廢柴幾時先識用下腦?
籃=藍?😂😂😂我知你又特登嘅

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]
引用:
原帖由 信的戀人 於 2021-2-19 11:35 AM 發表

同呢位同事都好好傾,因為立場都相似...
佢3X左右,有2個小朋友,都未返幼稚園...
佢做IT manager 月薪我諗4萬以上?
佢老婆HR manager 唔同公司,但都好似好高人工既

跟住佢呢排話想為左小朋友,想移民去加拿大...
佢話中國同香港既教育都太政治,想小朋友唔好政治行先
係香港就怕又革命又咩就唔好啦
中國既教育就太多愛國 ...
簡單啦!
講你老母響深水陟個地址俾你同事知。
加多句,有八五折。

引用:
原帖由 信的戀人 於 2021-2-19 11:35 AM 發表

同呢位同事都好好傾,因為立場都相似...
佢3X左右,有2個小朋友,都未返幼稚園...
佢做IT manager 月薪我諗4萬以上?
佢老婆HR manager 唔同公司,但都好似好高人工既

跟住佢呢排話想為左小朋友,想移民去加拿大...
佢話中國同香港既教育都太政治,想小朋友唔好政治行先
係香港就怕又革命又咩就唔好啦
中國既教育就太多愛國 ...
走火入咗魔!

去好定留好你知道咩?幫人做決定第日有咩唔好嘅事你擔當得起嗎?真心做好人定八卦多事自己諗啦!

引用:
原帖由 gogocad 於 2021-2-24 04:46 PM 發表

籃=藍?😂😂😂我知你又特登嘅
你睇你幾叻,仲唔即刻話比老師知比隻叻叻豬你?

傻閪曱甴仲未撚死咩 打多啲飛機啦

你同佢講你都會移民過去,咁佢就唔會去㗎啦

藍同事有咩可能會想移民去外國呀
樓主你係咪俾人呃咋
閪方國家留返俾曱甴去啦

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2021-2-24 12:56 PM 發表

係男同事呀?唔係藍同事!你好似攪錯咗!
都話佢,同啲手足一樣,錯別字

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-24 06:07 PM 發表

你睇你幾叻,仲唔即刻話比老師知比隻叻叻豬你?
我讀書嗰陣無呢啲嘢,寫啱字係正常人都會,「藍」字好難記咩?「籃」屍🤣🤣

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]
叫佢唔好扮藍囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]