• 瀏覽: 21,508
  • 回覆: 180
本主題由 Will-Jai 於 2021-2-20 08:55 PM 移動
引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-19 06:16 PM 發表

話明籃屍,梗係用個屎忽黎諗野
岩呀....
籃屍

熱賣及精選
引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-19 06:42 PM 發表

籃屍弱智在成日以為捉到人錯字就可以抬高自己
第一幅,suport HK from Bali. U know where the fuck is Bali, dumbasses? Lol
第二幅,街邊掃街阿嬸都知係錯,好明顯係特登想加個無字
廢柴幾時先識用下腦?
好心你自己7就唔好話人啦!
第一幅,人哋係圈’suport’ 呢個字,’Bali’呢個字係張紙原先已經圈左
第二幅,連街邊掃街亞嬸都知係錯,證明手足嘅知識比街邊掃街亞嬸更低

引用:
原帖由 信的戀人 於 2021-2-19 11:35 AM 發表

同呢位同事都好好傾,因為立場都相似...
佢3X左右,有2個小朋友,都未返幼稚園...
佢做IT manager 月薪我諗4萬以上?
佢老婆HR manager 唔同公司,但都好似好高人工既

跟住佢呢排話想為左小朋友,想移民去加拿大...
佢話中國同香港既教育都太政治,想小朋友唔好政治行先
係香港就怕又革命又咩就唔好啦
中國既教育就太多愛國 ...
你識條春咩. 你打好你份工先啦學人出post問笨題.

違規內容
引用:
原帖由 信的戀人 於 2021-2-19 11:35 AM 發表

同呢位同事都好好傾,因為立場都相似...
佢3X左右,有2個小朋友,都未返幼稚園...
佢做IT manager 月薪我諗4萬以上?
佢老婆HR manager 唔同公司,但都好似好高人工既

跟住佢呢排話想為左小朋友,想移民去加拿大...
佢話中國同香港既教育都太政治,想小朋友唔好政治行先
係香港就怕又革命又咩就唔好啦
中國既教育就太多愛國 ...
佢的選擇 自有佢嘅理由,何必干預呢!

海納百川 有容乃大
壁立千仞 無欲則剛
咁籃都走

同佢講大陸好正呀留低啦

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-22 03:07 PM 發表

好心你自己7就唔好話人啦!
第一幅,人哋係圈’suport’ 呢個字,’Bali’呢個字係張紙原先已經圈左
第二幅,連街邊掃街亞嬸都知係錯,證明手足嘅知識比街邊掃街亞嬸更低
哇,籃屍冇腦嘅程度完全令我震驚
Suport 唔係香港人寫架,係印尼,巴尼島人寫,畫公仔真係要畫出腸?唔能係弱智成咁呀?????

引用:
原帖由 信的戀人 於 2021-2-19 02:39 PM 發表

加拿大好悶的
我都係希望佢開心
人地為仔女

而且加有幾悶,不如話生活模式唔同
btw 覺得你吹水多 ,但加真係唔錯的選擇

一d咁簡單推理分析能力都冇,籃屍係籃屍唔係冇原因,認真講

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-19 06:42 PM 發表

籃屍弱智在成日以為捉到人錯字就可以抬高自己
第一幅,suport HK from Bali. U know where the fuck is Bali, dumbasses? Lol
第二幅,街邊掃街阿嬸都知係錯,好明顯係特登想加個無字
廢柴幾時先識用下腦?
開口埋口叫人做藍屍. 咁你即係黃屍?
個人覺得, 愛國嘅正常香港人根本無需要"捉"黃屍錯字,
因為黃屍大學生嘅錯字真係多到一街都係
比正常識字嘅人睇到, 自然會攞黎做笑料!
講真, 寫錯字唔洗死嘅, 肯認肯改咪得囉
不過對你呢啲黃屍而言, 成世都唔肯面對自己嘅不足及不是
有錯唔認, 滿口歪理, 以為靠出口術就可以橫行無忌?!
其實道理好簡單, 黃屍有本事有能力嘅, 就唔好寫咁多錯別字
你地唔錯, 咪無人話囉! 唔好以為自己蠢同惡就大晒!

唔好回我
我比較鍾意同一啲有道德/有常識/唔會開口埋口淨識鬧人嘅正常人討論

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-23 09:43 AM 發表

一d咁簡單推理分析能力都冇,籃屍係籃屍唔係冇原因,認真講
特登寫個無字,成”無一不可”,呢啲叫creativity, 冇腦籃屍梗係唔明啦,仲笑人寫錯字,收皮啦
得9閒覆你d廢物咩?你d垃圾引用我回覆做小丑咪比我恥笑下囉

引用:
原帖由 肥肥白白的膠樽 於 2021-2-23 11:35 AM 發表

開口埋口叫人做藍屍. 咁你即係黃屍?
個人覺得, 愛國嘅正常香港人根本無需要"捉"黃屍錯字,
因為黃屍大學生嘅錯字真係多到一街都係
比正常識字嘅人睇到, 自然會攞黎做笑料!
講真, 寫錯字唔洗死嘅, 肯認肯改咪得囉
不過對你呢啲黃屍而言, 成世都唔肯面對自己嘅不足及不是
有錯唔認, 滿口歪理, 以為靠出口術就可以橫行無忌?!
其實道理好簡單, 黃屍有本事有能力嘅, 就唔好寫咁多錯 ...
☝🏻☝🏻☝🏻🤣🤣🤣

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-23 09:30 AM 發表

哇,籃屍冇腦嘅程度完全令我震驚
Suport 唔係香港人寫架,係印尼,巴尼島人寫,畫公仔真係要畫出腸?唔能係弱智成咁呀?????
我都無話係香港人寫,不過肯定係你地D弱智手足寫😆

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-23 12:40 PM 發表

我都無話係香港人寫,不過肯定係你地D弱智手足寫😆
係啦小學雞,返番去你間特殊學校啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]