• 瀏覽: 21,504
  • 回覆: 180
本主題由 Will-Jai 於 2021-2-20 08:55 PM 移動
咁唔捨得佢你咪同佢一齊移民囉
過到去搞埋註冊結婚
以後就可以日對夜對,日傾夜傾囉

香港 1997 ~ 2007(特區十年史)

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準
熱賣及精選
藍絲最唔愛國

Fuck I do enjoy mocking the douchebags in here so much. They are really dumb as fuck. Lol

引用:
原帖由 qq338 於 19/2/2021 14:41 發表

呢啲人哋家庭計劃,點可以隨便勸人
right

PK
引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-19 06:42 PM 發表

籃屍弱智在成日以為捉到人錯字就可以抬高自己
第一幅,suport HK from Bali. U know where the fuck is Bali, dumbasses? Lol
第二幅,街邊掃街阿嬸都知係錯,好明顯係特登想加個無字
廢柴幾時先識用下腦?
黃屍傻的全港人都知
黃屎一上到法庭全部都自認弱智,藍人根本唔需要踩白痴黃屎而提高自己

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-2-23 12:53 PM 發表

係啦小學雞,返番去你間特殊學校啦
係啦,你咁講嘢就似番黃屍啦。記住下次唔好再扮分柝,一味鬧人就可以,你做得好好呀

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-23 07:29 PM 發表

係啦,你咁講嘢就似番黃屍啦。記住下次唔好再扮分柝,一味鬧人就可以,你做得好好呀
小學雞仲喺度死撐🤣🤣🤣🤣,想寸人但又冇從入手,返特殊學校繼續發夢做殺手啦

引用:
原帖由 殺手007 於 2021-2-22 03:07 PM 發表

好心你自己7就唔好話人啦!
第一幅,人哋係圈’suport’ 呢個字,’Bali’呢個字係張紙原先已經圈左
第二幅,連街邊掃街亞嬸都知係錯,證明手足嘅知識比街邊掃街亞嬸更低
🤣🤣🤣🤣🤣🤣咁能叻留意到Bali 係原先圈過呀

引用:
原帖由 信的戀人 於 2021-2-19 11:35 AM 發表

同呢位同事都好好傾,因為立場都相似...
佢3X左右,有2個小朋友,都未返幼稚園...
佢做IT manager 月薪我諗4萬以上?
佢老婆HR manager 唔同公司,但都好似好高人工既

跟住佢呢排話想為左小朋友,想移民去加拿大...
佢話中國同香港既教育都太政治,想小朋友唔好政治行先
係香港就怕又革命又咩就唔好啦
中國既教育就太多愛國 ...
加拿大冇咩國家教育???

冇去過加拿大???

都有親戚朋友仔女响加拿大讀書卦???

講真 香港好好
點解要走

其實對於我黎講,我唔係覺得好叻,用對眼睇清楚少少,用下腦分析下就知道,不過這樣做可能對於你黎講已經好困難😆

其實我已經寸左你好多次,你都仲係唔知道?🤔
唉!真係可憐

加拿大聖世留學移民公司,由资深ICCRC持牌顾问亲自主理。我們提供出國移民,海外教育和加拿大房產投資等全方位的服務。欢迎广大新老客户垂询。wechat:Jane_in_Ca80111
關你鬼事咩

永遠講一套做就一套

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]