• 瀏覽: 18,072
  • 回覆: 97
  • 追帖: 2
我個上司係個男上司黎 佢平時有口臭都知 正常距離傾計都聞到 但都忍到的
昨日有野要同佢傾 佢冇啦啦哄個頭埋來講野 一啖口氣噴埋來
一陣酸酸縮縮既味撲埋黎 好似去左個垃圾房咁 一時間我忍唔到
當堂反胃「ngurr」左出聲 雖然冇嘔到野出來 但係場面好尷尬
佢都即時有點唔好意思 行開左
其實點解有D人個口會臭到咁 從來冇刷牙

熱賣及精選
防疫呀,叫你上司帶返個口罩啦

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-2-19 11:56 AM 發表

佢有戴口罩架

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-2-19 11:56 AM 發表

又係喎! 做咩會冇帶罩

引用:
原帖由 選手爛腳 於 2021-2-19 12:07 PM 發表

佢有戴口罩架
帶左都咁臭??? 佢身體係咪有事

回覆 引用 TOP

N年前有個女上司有臭狐,好難頂...間中要入倉執貨出少少汗就想死,都知佢有做切除汗腺手術但效果一般,所以都會體諒

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2021-2-19 12:59 PM 發表

N年前有個女上司有臭狐,好難頂...間中要入倉執貨出少少汗就想死,都知佢有做切除汗腺手術但效果一般,所以都會體諒
我都知有D人天生都唔想
但反胃個下係自然反應控制不了

回覆 引用 TOP

無做油拔

黃色不是你的專利

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 選手爛腳 於 2021-2-19 12:07 PM 發表

佢有戴口罩架
哇,帶住口罩都咁勁要嘔,就真係好臭。
我都遇過幾個,真係好難頂。
口臭當然好多原因,可能當事人有病,體內有某器官發炎有炎症,例如 胃部、腸部等等。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 選手爛腳 於 2021-2-19 11:49 AM 發表

我個上司係個男上司黎 佢平時有口臭都知 正常距離傾計都聞到 但都忍到的
昨日有野要同佢傾 佢冇啦啦哄個頭埋來講野 一啖口氣噴埋來
一陣酸酸縮縮既味撲埋黎 好似去左個垃圾房咁 一時間我忍唔到
當堂反胃「ngurr」左出聲 雖然冇嘔到野出來 但係場面好尷尬
佢都即時有點唔好意思 行開左
其實點解有D人個口會臭到 ...
辭職啦仲忍!

我讀書時都被人話口臭,當面講不好意思,但當時自己唔覺,或話冇點留意

回覆 引用 TOP

而家冇人,去口臭好簡單,就係刮舌,有人話食香口糖係冇用的,去不了根本

回覆 引用 TOP

同你上司話早上刮下舌就行了

找個機會私底下笑笑地同佢了,話係為佢好

回覆 引用 TOP

講錯,係睡覺前刮

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]