• 瀏覽: 17,105
  • 回覆: 92
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 雨中藍色肚臍 於 2021-2-20 08:13 AM 發表

同你上司話早上刮下舌就行了
試下同上事脷答脷,習慣咗就唔覺嗅

回覆 引用 TOP

你堅持10日唔刷牙、一於臭過佢

回覆 引用 TOP

雙重口罩😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 選手爛腳 於 2021-2-19 11:49 AM 發表

我個上司係個男上司黎 佢平時有口臭都知 正常距離傾計都聞到 但都忍到的
昨日有野要同佢傾 佢冇啦啦哄個頭埋來講野 一啖口氣噴埋來
一陣酸酸縮縮既味撲埋黎 好似去左個垃圾房咁 一時間我忍唔到
當堂反胃「ngurr」左出聲 雖然冇嘔到野出來 但係場面好尷尬
佢都即時有點唔好意思 行開左
其實點解有D人個口會臭到 ...
其實,佢又帶口罩,你都帶口罩架喎。
佢D味道,已經入哂你個腦。

笑左

悲慘的生活 只會過得更堅強

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 選手爛腳 於 2021-2-19 11:49 AM 發表

我個上司係個男上司黎 佢平時有口臭都知 正常距離傾計都聞到 但都忍到的
當堂反胃「ngurr」左出聲 雖然冇嘔到野出來 但係場面好尷尬
係受細菌感染,
買些橙,請他吃,
可以驅口氣,變回清香。

情況嚴重者,
有必要吃一兩片橙皮。

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn

▶️🐥🐣✨🌏🌟
樓主一定想加人工

引用:

臭狐 + 口臭
遠離呢 2個

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。

回覆 引用 TOP

請佢食香口糖

回覆 引用 TOP

引用:

聽你咁講好難頂🤯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-2-20 09:03 PM 發表

其實,佢又帶口罩,你都帶口罩架喎。
佢D味道,已經入哂你個腦。
係喎依家大家都戴口罩咁都聞到?

引用:
原帖由 黃金工程 於 2021-2-20 10:21 PM 發表

係受細菌感染,
買些橙,請他吃,
可以驅口氣,變回清香。

情況嚴重者,
有必要吃一兩片橙皮。
橙皮咁好用咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodlook 於 2021-2-20 10:46 PM 發表

樓主一定想加人工
你以為佢覺得激嬲佢唔減人工算好~

引用:
原帖由 NGAD 於 2021-2-20 11:06 PM 發表

你以為佢覺得激嬲佢唔減人工算好~
激嬲上司好少會減人工既
多數比多個月人工你

引用:
原帖由 goodlook 於 2021-2-20 11:11 PM 發表

激嬲上司好少會減人工既
多數比多個月人工你
炒魷魚咪重大鑊變失業~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]