• 瀏覽: 19,084
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
會繼續係樂壇,有新消息會公佈~
胡鴻鈞都閃,咁星夢係咪唔簽歌手呢?
定又剩返坑拿個堆不斷唱劇歌🤓🤓

胡鴻鈞約滿星夢盼與何哲圖續前緣
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210219/bkn-20210219230042173-0219_00862_001.html
點會咁啱而家完約, 所有野似早有安排.

我覺得hubert轉簽邵氏,原來又同星夢完左約,覺得佢簽左第二間唱片公司的機會大d, 話會跟肥佬走都是訪問的客套回應,佢一向都唔得肥佬歡心,紅起都是靠石敢當角色而唔係星夢捧佢,唔似會跟肥佬走,而佢自己的youtube channel找造星3的人合作跳舞,MV又找viu tv演員拍,佢應該轉左會只是等公佈

「真正的錯誤,是在一個偽善、缺乏幽默感、以道德口號管治的城市開這個壞品味玩笑。」
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-2-20 12:03 AM 發表

胡鴻鈞約滿星夢盼與何哲圖續前緣
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210219/bkn-20210219230042173-0219_00862_001.html
點會咁啱而家完約, 所有野似早有安排.
佢1月頭完tvb, 就簽左邵氏,所以應該係一早有安排了

引用:
原帖由 hubbywu 於 2021-2-20 12:41 AM 發表

佢1月頭完tvb, 就簽左邵氏,所以應該係一早有安排了
不過我最關心都唔系佢.

引用:
原帖由 nazcaline 於 2021-2-20 12:41 AM 發表

我覺得hubert轉簽邵氏,原來又同星夢完左約,覺得佢簽左第二間唱片公司的機會大d, 話會跟肥佬走都是訪問的客套回應,佢一向都唔得肥佬歡心,紅起都是靠石敢當角色而唔係星夢捧佢,唔似會跟肥佬走,而佢自己的youtube channel找造星3的人合作跳舞,MV又找viu tv演員拍,佢應該轉左會只是等公佈
轉投PCCW嗰間唱片公司?

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~
引用:
原帖由 nazcaline 於 2021-2-20 12:41 AM 發表

都正想問
其實有咩唱片公司係可以同邵氏share經理人約
因為一般大唱片公司,要簽埋經理人約,但佢已經簽左邵氏~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-2-20 12:55 AM 發表

轉投PCCW嗰間唱片公司?
哦即係邊間?

引用:

佢個格都係第二個許廷鏗

引用:
原帖由 hubbywu 於 2021-2-20 01:01 AM 發表

哦即係邊間?
我都唔識;有無人識?

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-2-20 01:02 AM 發表

佢個格都係第二個許廷鏗
即係? 咩意思?

回覆 引用 TOP

最想知道菊x橋去向😏🧐

回覆 引用 TOP

引用:

攞左最受歡迎男歌星都叫唔得肥佬歡心?

肥佬最錫一定係菊姐。唉,我懷疑菊姐已經獻晒身。

引用:
原帖由 hubbywu 於 2021-2-20 01:00 AM 發表

都正想問
其實有咩唱片公司係可以同邵氏share經理人約
因為一般大唱片公司,要簽埋經理人約,但佢已經簽左邵氏~
天堂鳥嗰3個,艾粒嗰2個仲係咪歌星?

引用:
原帖由 awsinshan 於 2021-2-20 01:43 AM 發表

天堂鳥嗰3個,艾粒嗰2個仲係咪歌星?
應該唔係呀?
天堂鳥邵氏架咩?

主題標籤 #胡鴻鈞
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]