• 瀏覽: 6,835
  • 回覆: 65
  • 追帖: 1
本主題由 vw1968 於 2021-3-6 12:35 AM 移動
吾想用主機裝,舊機又要Android 7以上先裝道,
搵番部陳年舊機,三叔S2,
一野刷佢上Android 10,搞掂

應該無人夠我用咁舊嘅機裝安心出含啦瓜.

熱賣及精選
引用:
原帖由 icefire77 於 2021-2-20 03:17 PM 發表

吾想用主機裝,舊機又要Android 7以上先裝道,
搵番部陳年舊機,三叔S2,
一野刷佢上Android 10,搞掂
12106294 12106295
應該無人夠我用咁舊嘅機裝安心出含啦瓜.
最底版本 Android 6.0.1可以

我部NOTE 3剛刷了C9 PRO的移植ROM

附件

Note 3.jpg(46.25 KB)

2021-2-20 04:20 PM

Note 3.jpg

我係用舊機+so sim裝安心出行

好波~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-2-21 12:23 AM 發表

既然用得舊機(帶2部機,保障私隱)點解要要用googleplay下載,還耍插卡,安桌機唔開google 帳戶都可用,一是在電腦搜尋找安生出殯apk檔拉落手機裝開埋飛行模式就可以,另一方法是在有裝(googleplay下載)安生出殯手機裝一個apk生成app就可將安心出殯生成的apk檔拉落電腦再拉落無網絡無googleplay手機裝

盛衰交替,物極必反
至叻係你!🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kin201303 於 2021-2-20 04:20 PM 發表

最底版本 Android 6.0.1可以

我部NOTE 3剛刷了C9 PRO的移植ROM
用apk檔裝,連google帳戶都不用入及不用googleplay,連網絡都不用,我有一部g6就是如此裝,個安心出殯無網絡都可用

盛衰交替,物極必反
用Nokla手機可以安出痕

裝黎做乜?裝完好憂心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-2-21 11:16 AM 發表

用apk檔裝,連google帳戶都不用入及不用googleplay,連網絡都不用,我有一部g6就是如此裝,個安心出殯無網絡都可用
👍敢你用個安心出殯吧

引用:
原帖由 kin201303 於 2021-2-21 02:02 PM 發表

👍敢你用個安心出殯吧
我部機是用來測試用,我從未用過在出面用,另外那麼多天我一次都沒用過app掃code😂

盛衰交替,物極必反
引用:
原帖由 blackkh 於 2021-2-21 11:16 AM 發表

N年前我已經用提取APP,吾洗你講連google帳戶都不用入及不用googleplay

我部老爺機係櫃桶攞出來測試玩下,無插SIM卡的

附件

Image 6.jpg(46.53 KB)

2021-2-21 02:55 PM

Image 6.jpg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-2-21 02:13 PM 發表

我部機是用來測試用,我從未用過在出面用,另外那麼多天我一次都沒用過app掃code😂
測試了,沒問題
[attach]12109526[/attach]

附件

Image 5.jpg(50.39 KB)

2021-2-21 02:26 PM

Image 5.jpg

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-2-21 12:23 AM 發表

no sim card, wifi , 一樣scan 到code

引用:
原帖由 kin201303 於 2021-2-21 02:24 PM 發表

測試了,沒問題
我部機用過很多款app來掃測試😂亦用過網頁版測試😅

盛衰交替,物極必反

回覆 引用 TOP

主題標籤 #Android
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]