• 瀏覽: 2,101
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
好開心會出重製~~~~~~~當年我超沉迷~~~~~~~~~~~~暗黑破壞神 II
仲會係今年就出

回覆 引用 TOP

有無圖睇睇

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-20 03:50 PM 發表

有無圖睇睇
無物心情~~~~~最近唔係好開心

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-2-20 03:51 PM 發表

無物心情~~~~~最近唔係好開心
乜事呀,俾惡人玩

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
暗黑破壞神 II:獄火重生》將於今年登陸 PC 和主機
Sanji Feng
2021年2月20日週六 下午2:06·1 分鐘文章
Diablo II
Diablo II
在早些時候的 BlizzConline 2021 上暴雪正式確認,經典重製的《暗黑破壞神 II:獄火重生》將會在今年登陸 PS5、PS4、Xbox Series X/S、Xbox One、Switch 及 PC 平台。新版本最高支援 4K 解析度,並能夠跨平台同步遊戲進度。遊戲的介面經過了一些重新設計,此外個人儲物箱的空間也由過去的 6x8 格增加到了 10x10 格。從今天開始這款遊戲便會開始預售,價格是 US$40(約 HK$310 / NT$1,120)。

除此之外,暴雪還在活動中還透露,在尚未推出的《暗黑破壞神 IV》裡第一和第二作中出現過的遊戲將會再次登場。而且玩家將可以自由創造自己的角色,根據偏好決定其背景、設定及遊戲風格。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-20 03:53 PM 發表

乜事呀,俾惡人玩
你上網一打個名大把圖~~~~~洗鬼問我
唔係~~~~~~~我個人係甘
開心個時就會好開心~~~~~~~~~唔開心果時就會好唔開
你唔好再理我啦~~~~~~再係甘洛去我會對你動佐真情

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-2-20 03:54 PM 發表

你上網一打個名大把圖~~~~~洗鬼問我
唔係~~~~~~~我個人係甘
開心個時就會好開心~~~~~~~~~唔開心果時就會好唔開
你唔好再理我啦~~~~~~再係甘洛去我會對你動佐真情
吹下水姐唔洗動真情wor,人唔開心可以吹下水

最緊要唔開心 唔好屈係個心度呀goodwin哥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-20 03:59 PM 發表

吹下水姐唔洗動真情wor,人唔開心可以吹下水
唔得~~~~~~我要你~~~~~~~~我鍾意佐你~~~~~~~
女人呀~~~~~~~仲要係同路人~~~~~~信耶穌
不過我好大獲~~~~~~~~犯得太多罪

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-2-20 04:04 PM 發表

唔得~~~~~~我要你~~~~~~~~我鍾意佐你~~~~~~~
女人呀~~~~~~~仲要係同路人~~~~~~信耶穌
不過我好大獲~~~~~~~~犯得太多罪
笑咗,
叫咗你返教會,識返D人吹下水咪幾好~

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-20 04:10 PM 發表

笑咗,
叫咗你返教會,識返D人吹下水咪幾好~
你幾時得閒~~~~~~~約你出黎~~~~~~~一切返

開心開心!希望不要像warcraft3 reforged!

To live is to learn, to learn is not to live。
引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-2-20 04:13 PM 發表

你幾時得閒~~~~~~~約你出黎~~~~~~~一切返
你無朋友返教會咩

咁DIABLO 4幾時出?

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-20 04:27 PM 發表

你無朋友返教會咩
0朋友~~~~~~~~如果唔洗再返工一定大把時間搵朋友
0女朋友
0人生

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]