• 瀏覽: 6,752
  • 回覆: 71
好睇,去睇吧!

回覆 引用 TOP

緊張ok

回覆 引用 TOP

2小時抵睇,華仔演得好

忘憂草的溫柔

回覆 引用 TOP

要早入場,頭段場面精彩,
斷腳難演,劉華做到,天橋追逐精彩

回覆 引用 TOP

港產片味道濃厚,呢種題材大陸唔會批准拍

拆2 故事劇本很紥實,帶上科幻情節,簡單又合理,緊湊冇冷場..
尾場華仔青雲又拍檔返,覺得好感動..呢幕核爆大場面真係精彩 !

華仔身上的的特技,立即令我想起法國片-銹與骨 Rust and Bone
拆2 的特技更加超越,因為幾乎全是追逐動作,特技難度應更高..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宋麗芹表妹 於 2021-2-20 06:25 PM 發表

港產片味道濃厚,呢種題材大陸唔會批准拍
你有冇睇㗎?你似乎乜都唔知,呢套戲係國內資金,而家喺國內仲做緊,收咗13億,國內上全部要廣管局批先至可以拍。

我最出色,英雄本色!!
引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-2-20 06:31 PM 發表

你有冇睇㗎?你似乎乜都唔知,呢套戲係國內資金,而家喺國內仲使緊,收咗13億,國內上全部要廣管局批先至可以拍。
師兄!講得非常之啱!

回覆 引用 TOP

炸地鐵,炸香港國際機場,勁顛啊,Crazy, Out of your mind !!!👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-2-20 06:31 PM 發表

你有冇睇㗎?你似乎乜都唔知,呢套戲係國內資金,而家喺國內仲使緊,收咗13億,國內上全部要廣管局批先至可以拍。
我有入場睇,
警隊勳銜頒授典禮,華仔舉黑色橫額" 警隊忘恩負義,用完即棄",呢段大陸俾審批咩?我話唔批囉,大陸上影都要刪走啦,是咪?

非常好睇,一d冷場都冇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宋麗芹表妹 於 2021-2-20 07:06 PM 發表

我有入場睇,
警隊勳銜頒授典禮,華仔舉黑色橫額" 警隊忘恩負義,用完即棄",呢段大陸俾審批咩?我話唔批囉,大陸上影都要刪走啦,是咪?
呢d點會cut啊,可能你無睇大陸劇,好多反貪戲高官包庇黑社會點樣黑暗仲離普都有啦

回覆 引用 TOP

無睇第一集,會唔會有啲睇唔明?

引用:
原帖由 窮醜廢毒 於 2021-2-20 07:57 PM 發表

無睇第一集,會唔會有啲睇唔明?
主演劉德華係1&2集主角,其他包括劉青雲及美女女主角倪妮是新加入,
1及2故事獨立,一定睇得明,
入戲院去感受大場面,去感受各演員精彩演出,特別是主角劉德華。
2小時精彩演出,值回票價。

睇左,十分精彩。華仔做得好好,睇來已無左偶像包袱

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]