• 瀏覽: 6,739
  • 回覆: 93
植發

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 女子樣衰翠如 於 2021-2-22 12:18 PM 發表

我梗係恨唔到啦
靠一副整容樣
加埋老作新聞天份
阿譚要攞視帝
應該要跟嗅魚姐學下師啦
你唔係奚落翠如五強捧蛋咩?叫人學佢?你陰好毒啫!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 麥明C 於 2021-2-21 09:53 PM 發表

蕭正南唔覺似E健
遲D可能連八兩金都似伊健

Del

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-2-22 07:35 AM 發表

開頭以為鄧兆尊復出拍劇🤷🏼‍♂️
Can't agree with your comment more.

期待2021.5.23 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-2-22 12:24 PM 發表

遲D可能連八兩金都似伊健
呢度D人鳩噏無限極;咩「天才型」都噏得出!!

期待2021.5.23 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

精打細算嘅李保安搵呢條友狂拍劇, 連視帝郭晉安都要屈就做男二以佢作為主線,其他男藝員更慘一兩年都冇開拍一套,但係擔正D劇套套收視唔好,唔通呢條友係免費拍劇?

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-2-22 01:29 PM 發表

精打細算嘅李保安搵呢條友狂拍劇, 連視帝郭晉安都要屈就做男二以佢作為主線,其他男藝員更慘一兩年都冇開拍一套,但係擔正D劇套套收視唔好,唔通呢條友係免費拍劇?
渣男王浩信都可以憑一個同樣hehe角色二封視帝, 年年霸住台慶劇,點解人品相貌都更優質ge譚生唔可以拍劇?

引用:
原帖由 kcc9317 於 2021-2-22 01:54 PM 發表

渣男王浩信都可以憑一個同樣hehe角色二封視帝, 年年霸住台慶劇,點解人品相貌都更優質ge譚生唔可以拍劇?
睇劇唔理佢係咪渣男, 相貌更優質亦唔同你爭辯, 但係比較下二人收視同東南亞受歡迎程度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kcc9317 於 2021-2-22 01:54 PM 發表

可能男不壞女不愛
d人鍾意王浩信,係因為佢夠壞
壞得黎有魅力

呢個世界係甘架!好人都係一種錯
d網民成日睇新聞,話某慈父去世,會心酸話甘好人都要死,替佢唔抵,我仲懷疑...d網民係扮心酸做個樣?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麥明C 於 2021-2-21 08:00 PM 發表

好似鄭伊健
呢位大叔邊忽似伊健?

附件

Screenshot_20210222-180510_Instagram.jpg(147.64 KB)

2021-2-22 06:14 PM

引用:
原帖由 野人1 於 2021-2-22 06:14 PM 發表

呢位大叔邊忽似伊健?
似狄龍細佬~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]