• 瀏覽: 894
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
本身唔系星戰迷,不過見game pass送,就試下玩,又幾好玩,畫面唔錯,值得一試

係好玩,但實在太多game玩緊。

希望Xbox多d人玩?
希望加多d人做好友?
希望同多d人一齊玩?
請加入俱樂部:HKDiscuss
或加我好友:viperwai

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-2-21 11:17 PM 發表

本身唔系星戰迷,不過見game pass送,就試下玩,又幾好玩,畫面唔錯,值得一試
前晚我都有下載,不過未開始玩,太多Game玩唔切。😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-2-21 11:17 PM 發表

系咪打飛機果隻?

引用:
原帖由 jelly 於 2021/2/22 22:20 發表

系咪打飛機果隻?
不是. 這個是做JEDI.

飛機果個叫'Star Wars: Squadrons'
(建議用VR)

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-2-22 10:29 PM 發表

不是. 這個是做JEDI.

飛機果個叫'Star Wars: Squadrons'
(建議用VR)
不如建議xbox出vr啦

回覆 引用 TOP

引用:

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29658543&extra=page=8

遊戲早前有Xbox Series X|S次世代優化
其中Series X更加會有兩個優化模式
- Performance mode (60fps)
- Normal mode (Dynamic 4K)

引用:
原帖由 jelly 於 2021-2-22 10:20 PM 發表

系咪打飛機果隻?
唔系啊,玩光劍果集,飛機果個冇興趣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-2-22 11:12 PM 發表

邊度設置?60fps?
遊戲設定
開Performance模式

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2021-2-22 11:16 PM 發表

遊戲設定
開Performance模式
好,thx

回覆 引用 TOP

EA遊戲。 這個一定在未來加入EA Pass, 也就是 XBOX game pass 一定有。

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-2-23 04:03 AM 發表

EA遊戲。 這個一定在未來加入EA Pass, 也就是 XBOX game pass 一定有。
game pass已有。

希望Xbox多d人玩?
希望加多d人做好友?
希望同多d人一齊玩?
請加入俱樂部:HKDiscuss
或加我好友:viperwai

回覆 引用 TOP

呢排用xsx quality mode最高2160p玩緊,勁靚,明顯比1440p x1x靚

回覆 引用 TOP

引用:

同意

本身都唔係鐘意星戰

但見呢隻game評價唔錯,咪試下玩,發覺真係算幾好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]