• 瀏覽: 29,798
  • 回覆: 158
  • 追帖: 1
今日入雜物房搬返之前公司活動用嗰啲嘢,搬搬下發現有啲嘢係兩個紙皮箱中間,我咪伸手入去,打算拎出嚟掉咗佢。
一摸到濕濕地都唔對路,立即搵張紙巾包返住先拎出嚟,DLLM……
一個濕濕地用過嘅套
我當時幾時拎住個套出去問下邊條HIHI用過……但係諗諗下,個套仲濕即係仲新,即係有人星期六日特登返公司……??
又即係有兩個同事……???
唔係咁刺激呀嘛……????

引用:
原帖由 大巨 於 2021-2-22 10:50 AM 發表

今日入雜物房搬返之前公司活動用嗰啲嘢,搬搬下發現有啲嘢係兩個紙皮箱中間,我咪伸手入去,打算拎出嚟掉咗佢。
一摸到濕濕地都唔對路,立即搵張紙巾包返住先拎出嚟,DLLM……
一個濕濕地用過嘅套
我當時幾時拎住個套出去問下邊條HIHI用過……但係諗諗下,個套仲濕即係仲新,即係有人星期六日特登返公司……??
咁公司有出入記錄 GA MA,問下 HR 就知星期六日有冇人返啦?
定係師兄份工要返足七日出出入入?

引用:
原帖由 大巨 於 2021-2-22 10:50 AM 發表

一個濕濕地用過嘅套
呢單嘢值得搵,唔報串都可以笑下

引用:

一個濕濕地用過嘅套
你洗乾淨佢再用過啦!

回覆 引用 TOP

我試過喺教會廁所發現用過嘅套,最後搞到好大件事

引用:
原帖由 莫斯1234 於 2021-2-22 12:07 PM 發表

神父用完?

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-22 12:08 PM 發表

神父用完?
最後好似係話教友……

真係好刺激

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫斯1234 於 2021-2-22 12:09 PM 發表

最後好似係話教友……
教友可以扑嘢乜……?

有人屌H又有咩咁出奇呀?!

回覆 引用 TOP

以前big 6年代,有人星期日加班撞正上司同女下屬開波,之後被炒。另一間會計師樓,就有兩個畢業生喺圖書館搞野斷正。

引用:
原帖由 莫斯1234 於 2021-2-22 12:07 PM 發表

教會?即係最終冇事

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-22 12:41 PM 發表

以前big 6年代,有人星期日加班撞正上司同女下屬開波,之後被炒。另一間會計師樓,就有兩個畢業生喺圖書館搞野斷正。
點解會公司會有圖書館??

引用:
原帖由 我係癲佬 於 2021-2-22 11:37 AM 發表

呢單嘢值得搵,唔報串都可以笑下
會唔會見到兩位男同事一齊返黎架?

系咪你自己帶套同Mary 做完影上泥博上top1咋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]