• 瀏覽: 10,931
  • 回覆: 155
  • 追帖: 4
16叔貢下貢下。。。CWB某商場,見到一個巨型蓮花杯模型。
原來甄沾記,香港幾大老名牌之一。。。
一於買條經典椰子紅豆雪條。。。吮下

附件

IMG-20210222-WA0001.jpg(91.91 KB)

2021-2-22 12:26 PM

IMG-20210222-WA0003.jpg(91.81 KB)

IMG-20210222-WA0002.jpg(108.71 KB)

IMG-20210222-WA0000.jpg(59.16 KB)

熱賣及精選
芋頭雪糕好出名

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-2-22 12:27 PM 發表

芋頭雪糕好出名
芋5芋先?如果5芋就5好食

柄你
16叔,其實個椰子紅豆好5好食?

柄你
甄沾記, 極之懷念工展會年代嘅椰子糖味道, 而家差DD

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-2-22 12:32 PM 發表

芋5芋先?如果5芋就5好食
風行多年…屹立不倒…應該可以說…還可以吧!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-2-22 12:42 PM 發表

風行多年…屹立不倒…應該可以說…還可以吧!
甘有機會就試下啦,謝謝你

柄你

回覆 引用 TOP

而家啲雪糕貢貴㗎

引用:
原帖由 unclesixteen 於 22-2-2021 12:26 發表

亞席  呢個是已經移民了的品牌,
可能想回港大展拳腳.

大白兔糖好食啲!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-2-22 12:26 PM 發表

以為執左了

16,冇牙痛咩?
我會食雪糕。

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-2-22 12:27 PM 發表

芋頭雪糕好出名
東山再起……走貴價路線

回覆 引用 TOP

很好吃的樣子

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-2-22 12:32 PM 發表

16叔,其實個椰子紅豆好5好食?
冰糕條唔錯啦…… 情懷都搭夠呀

主題標籤 #雪條
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]