• 瀏覽: 4,185
  • 回覆: 144
  • 追帖: 1
原來巴塞近10年(2012-2021)拎得一次歐聯

仲係咪強隊?
果位球員,當時係憑咩加晃?

呢十年黃金期係無左沙維 小白後,擔大旗做過咩

憑咩加晃?

梅西食過3寶飯4寶飯8寶粥+杯7喜
幸福滿滿

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 西班牙探江 於 2021-2-22 04:40 PM 發表

仲係咪強隊?
果位球員,當時係憑咩加晃?

係無左沙維 小白後,擔大旗做過咩
你識條鐵

美斯食埋晒重大注碼賽事
食到lamlam利

回覆 引用 TOP

唔知以為歐聯好易拎

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-2-22 04:46 PM 發表

幸福滿滿
咁真實,叫D小朋友點回

附件

maxresdefault (2).jpg(166.75 KB)

2021-2-22 05:27 PM

maxresdefault (2).jpg

maxresdefault (9).jpg(254.52 KB)

maxresdefault (9).jpg

maxresdefault (8).jpg(153.96 KB)

maxresdefault (8).jpg

20200815_09aef31b58c1d1d83e5a2CxFaK5gg59Y.jpg(67.4 KB)

其中有三年加埋今年第4年係俾緊每年港紙十幾億人工梅西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-2-22 04:46 PM 發表

幸福滿滿
Exactly

回覆 引用 TOP

6年
又唔係30年
又唔係6連16
都唔算太衰啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
有人Var後未做過勾聯神射.. 🤭🤭

好多場外因素令梅西拎到金球架

今年英超機會都冇乜機, 歐聯已出局.
曼聯9年冇英超, 14年冇歐聯.

引用:
原帖由 一休門生 於 2021-2-22 06:26 PM 發表

有人Var後未做過勾聯神射.. 🤭🤭
有球隊Var後未拎過歐聯

引用:
原帖由 辣雞西聞 於 2021-2-22 06:36 PM 發表

有球隊Var後未拎過歐聯
冇錯世一世二呢方面一樣🤫

回覆 引用 TOP

引用:

幸福滿滿
食埋九大簋 + 十全大補酒就完美。

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
提示: 違規內容已被屏蔽
梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]