• 瀏覽: 47,651
  • 回覆: 120
  • 追帖: 4
本主題由 泉船 於 2021-2-23 06:37 AM 移動
On 9! 用zoom Interview 一定係列行公事,花錢買對靚皮鞋好過啦,人靠衣裝。理得你乜pop !

回覆 引用 TOP

加油努力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-22 07:42 PM 發表

AirPods Pro?
邊洗15XX啊....
你邊度買? 我買貴左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwma 於 2021-2-22 08:23 PM 發表

力不到不為財
有一種攰叫好攰, 不過用左幾日都值得,最緊要過到Zoom interview 個關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入不安的理想 於 2021-2-22 08:54 PM 發表

我係女,我做左一個月,我又覺得幾好做啊
啲外賣咁早 ,見到啲女仔瘦猛猛都咁好力,我都好佩服。每次做到第7、8張單,我都已經開始無力。

引用:
原帖由 半空存在了樓主 於 2021-2-22 09:29 PM 發表

送外賣就是這樣雖然賺錢但是很苦,壹般人做不了
係呀,送外賣個陣會諗起一句說話:「唔辛苦邊得世間財」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 isitking 於 2021-2-22 09:56 PM 發表

好多P K 私樓行去果座都行到你P K 唔身苦就假了
你步兵叫你送名城 < 包你送完屌鬼
我發現好多看更阿叔、嬸嬸都幾有禮貌。反而啲住客真係好仆街 ! 分享一次送外賣嘅經歷

依家疫情有「無接觸送遞服務」,拎完碗米線就即刻狗衝去送喇,叫我送去指定地方,我係app發訊息問佢邊度係指定地方?

曾經送過去保安處,送過大堂檯,送過去門口,個個客都唔同。等唔到訊息,去到大廈樓下打比個客,打左好幾次,佢唔應機。

咁我就上去放低門口再㩒鐘,最後有人開門。

搵極都搵唔到,好心㩒乜鬼「無接觸送遞」

佢開門話我放地下,做乜唔掛係度閘度。

DLLM, 放閘度一開咪瀉曬囉,有無常識嫁。

仲學人住豪宅,又唔識字,又唔識用電話!

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-2-22 11:05 PM 發表

宜家大把耳機又平又靚都唔用得開Zoom咩?點解一定要堅持買貴價嘅AirPod先至可以開Zoom呢?
因為iPhone必買airPodS  ,其實我想買好耐,都係搵個藉口比自己 獎勵下自己做人勤奮啲

引用:
原帖由 今日寫野夜唔夜 於 2021-2-22 11:13 PM 發表

其實唔洗無線耳機,有線既都得架...普通iphone耳機都已經得
因為太多有線耳機啦,成日放係袋啲線又亂x曬。有好易污糟,感覺airpods 個盒仔可以乾淨啲,白色盒又易見污糟左就即刻拎去消毒抹乾淨!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-22 11:26 PM 發表

宜家全部用zoom見工? 我電腦連眼仔都無,點算?
要叫朋友幫幫手啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-2-23 02:04 AM 發表

欣賞靠自己

唔苦點知甜?

社會問題好多原因來自呢代冇受過苦。
好苦,送外賣送左四日,我要抖返十令日

回覆 引用 TOP

都幾舒服 天氣唔凍唔熱 岩岩好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-23 10:32 AM 發表

啲外賣咁早 ,見到啲女仔瘦猛猛都咁好力,我都好佩服。每次做到第7、8張單,我都已經開始無力。
Ok既,攰埋行慢d,接少張單。精神果日埋行快兩步,試過最勁都係2個鐘8張單

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-23 10:41 AM 發表

我發現好多看更阿叔、嬸嬸都幾有禮貌。反而啲住客真係好仆街 ! 分享一次送外賣嘅經歷

依家疫情有「無接觸送遞服務」,拎完碗米線就即刻狗衝去送喇,叫我送去指定地方,我係app發訊息問佢邊度係指定地方?

曾經送過去保安處,送過大堂檯,送過去門口,個個客都唔同。等唔到訊息,去到大廈樓下打比個客,打左好幾次,佢唔應機。

咁我就上去放低門口再㩒鐘,最後有人開門。

搵極都搵唔到,好心㩒乜鬼「無 ...
我吾明咩叫無接觸,個客好多時都吾覆信息,所以好多時我都無理

天氣非常好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]