• 瀏覽: 6,767
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
啱啱過左呢一輪 , 熱刺 24戰得36分排第9位 , 英媒將摩佬放係英超熱炒榜首位 ...
最關心摩佬會唔會落鑊梗係迪尼阿厘
今季無咩出場機會仲成日傳摩佬想賣走 , 如果摩佬走先阿里就唔使走 , 相反季尾阿里應該被 out

唔知今季生死戰係摩佬定阿里會勝出呢 ?

歐霸出局既話摩佬就好危險
本身聯賽前四機會極低,要自己贏波之餘前列果五六隊失分
但歐霸都有好多強敵,非英超既有黃潛,A米,羅馬,利華等等
英超既對手係阿記,李城同曼聯
熱刺既優勢,係基本唔使專注聯賽,而其他隊要

如果下季熱刺踢唔到歐冠既話,後果可能係災難性的

熱刺如果唔係有簡尼同老孫加埋個龍門應該要打護級!咁嘅人腳打到咁嘅成績已經叫做有交代!

引用:
原帖由 肥通 於 2021-2-22 08:04 PM 發表

熱刺如果唔係有簡尼同老孫加埋個龍門應該要打護級!咁嘅人腳打到咁嘅成績已經叫做有交代!
唔知我以為熱刺排緊前四,咁都叫有交代你要求都好低下

聯賽杯決賽前炒?

回覆 引用 TOP

熱刺有鬼錢炒佢咩

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥通 於 2021-2-22 08:04 PM 發表

講都尾都係球員問題,與摩佬無關,睇番轉頭, 車仔曼聯高層有遠見,早早與摩佬解約, 唔係分分鐘季季為護級而戰

引用:
原帖由 齊格 於 2021-2-22 07:30 PM 發表

歐霸出局既話摩佬就好危險
本身聯賽前四機會極低,要自己贏波之餘前列果五六隊失分
但歐霸都有好多強敵,非英超既有黃潛,A米,羅馬,利華等等
英超既對手係阿記,李城同曼聯
熱刺既優勢,係基本唔使專注聯賽,而其他隊要

如果下季熱刺踢唔到歐冠既話,後果可能係災難性的
睇熱刺陣容,最多 8強…… 好彩都係 4強,如果真係去到 4強但下季無歐聯,摩佬都應該好危

其實利物浦都係差唔多分,話哂係上屆冠軍,但冇人鬧過高普,更加唔講阿迪達

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-2-22 09:24 PM 發表

其實利物浦都係差唔多分,話哂係上屆冠軍,但冇人鬧過高普,更加唔講阿迪達
比人針????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-2-22 09:24 PM 發表

早幾個月阿迪達俾人柴台同幾星期前高普俾人話炒得個陣你去左旅行?

曼聯都第二,就顯得摩佬廢

聯賽盃仲未打,可能今季熱刺就係上季阿仙奴。

引用:
原帖由 歐辰 於 2021-2-22 07:07 PM 發表

啱啱過左呢一輪 , 熱刺 24戰得36分排第9位 , 英媒將摩佬放係英超熱炒榜首位 ...
最關心摩佬會唔會落鑊梗係迪尼阿厘
今季無咩出場機會仲成日傳摩佬想賣走 , 如果摩佬走先阿里就唔使走 , 相反季尾阿里應該被 out

唔知今季生死戰係摩佬定阿里會勝出呢 ?
摩lin佬已經過氣

郭柏妍fans (@_@)

回覆 引用 TOP

引用:

最垃圾係迪亞

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]