• 瀏覽: 6,828
  • 回覆: 70
  • 追帖: 3
絶對認真分享,不是無聊習作

祝大家牛年大吉,財源滾滾,金銀滿屋

金鋼女士帶會唔會唔好睇? 配瑪瑙又得唔得呢?

如果有人同我一樣喜歡同買左呢隻錶,我會覺得開心,因為好似大家有一樣興趣和眼光,值得開心。

這個世界那有這麼多假嘢? 那有這麼多冒充? 那有這麼多模仿?

多謝收看。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-2-23 04:43 AM 發表

如果有人同我一樣喜歡同買左呢隻錶,我會覺得開心,因為好似大家有一樣興趣和眼光,值得開心。

這個世界那有這麼多假嘢? 那有這麼多冒充? 那有這麼多模仿?

多謝收看。
Nice 👍

一條冷去旅行 I am a solo backpacker
靚靚

呢款唔錯

😯😯😯唷!這個很帥喔!

女人戴金鋼係好好睇

我都係戴呢款!超鐘意

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-2-23 04:43 AM 發表

祝大家牛年大吉,財源滾滾,金銀滿屋

這個世界那有這麼多假嘢? 那有這 ...
Bo姐帶當然好睇

瑪瑙同金鋼都好正
不過戴喺同一隻手我覺得牙煙
事旦碰花一隻都唔想

DEVIALET,VIVID,MAGNEPLANAR,B&O,OMEGA,ROLEX,TUDOR,PANERAI,BALL,GLASHUTTE.
引用:
原帖由 cheong369 於 2021-2-23 11:13 AM 發表

瑪瑙同金鋼都好正
不過戴喺同一隻手我覺得牙煙
事旦碰花一隻都唔想
多謝欣賞。其實係屋企影相襯下,玩下。我係分開帶的。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。

回覆 引用 TOP

DEVIALET,VIVID,MAGNEPLANAR,B&O,OMEGA,ROLEX,TUDOR,PANERAI,BALL,GLASHUTTE.
👍

金鋼女仔戴基本冇問題,而且女仔戴會好型!
不過我自己反而少睇呢款~

BTW,你戴咩都好睇架啊
(我反而擔心瑪瑙會花……)

超靚。

回覆 引用 TOP

好殘眼

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]