• 瀏覽: 3,071
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
C朗d頭鎚真屈機,跳得高過條門眉,以前頭鎚勁嗰d 球星都有外號,空中霸王,轟炸機......佢都應該要起返個有氣勢嘅朵🤫

附件

E5E60752-D2D9-4C3E-847D-A602AA8F95F8.jpeg(120.58 KB)

2021-2-23 08:03 AM

第二球個走位真係正⋯唔知邊個post仲話佢似老人 不過可惜,呢場把握得好啲嘅話大四喜都食倒

睇返梅西入左球驚天12碼
頭槌無技術含量
唔得啦

梅西網可能呢場波又係梅西攞mvp

引用:
原帖由 Handsomefaifai 於 2021-2-23 08:03 AM 發表

C朗d頭鎚真屈機,跳得高過條門眉,以前頭鎚勁嗰d 球星都有外號,空中霸王,轟炸機......佢都應該要起返個有氣勢嘅朵🤫
對意甲倒數第一,C7終於有波入了

對巴塞就唔會頂得入啦,有防守專家美斯喎

梅西老化得特別快……

係時候要退休了

回覆 引用 TOP

C朗頭鎚越來越勁

近2球入波
1個2球生波
另1個2球靠插水等餵12碼
高下立見

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 崖上來了富豪 於 2021-2-23 08:50 AM 發表

C朗頭鎚越來越勁
係,反而射罰球差咗,冇咗以前拉起條波褲紥行馬嗰啲氣勢,成日省中人

引用:
原帖由 追憶之詩 於 2021-2-23 08:10 AM 發表

第二球個走位真係正⋯唔知邊個post仲話佢似老人 不過可惜,呢場把握得好啲嘅話大四喜都食倒
係,有球喺遠柱接應,空門射咗出界🥴

回覆 引用 TOP

C朗真係好勁

回覆 引用 TOP

基斯坦奴又有冇骨魚腩補身
養老聯賽的確係過氣射手的天堂

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 專收五毛 於 2021-2-23 08:18 AM 發表

梅西網可能呢場波又係梅西攞mvp
你識嘢👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是香港仁 於 2021-2-23 08:32 AM 發表

對巴塞就唔會頂得入啦,有防守專家美斯喎
一揮鐵拳👊🏻👊🏻👊🏻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]