• 瀏覽: 4,397
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
版友話有成。。。成。。。筒消毒紙巾送, 即刻去食麥記早餐啦。 昨日太遲, 竟然派晒
今日晨早出發,係屋企附近食咗先。。。啊啊, 有了
早餐不錯呀,薯餅加啲鹽, 好味, 炒旦唔太生😋😋
但30,都唔算平😔

@阿火~~
@Melay  多謝me 總🤩🤩

你邊間呀?我都今朝食咗呢個餐,仲要30.5兼冇野送😂

你有我冇嘅

引用:
原帖由 nyanya 於 2021-2-23 11:31 AM 發表

其實我冇留意幾錢 只記得有3字
冇論幾錢, 邊間, 都要先問咗有冇紙巾先

引用:
原帖由 nyanya 於 2021-2-23 11:31 AM 發表

我都搶唔到濕紙巾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅大少 於 2021-2-23 11:36 AM 發表

你有我冇嘅
好快派晒, 我昨日去都問咗有冇先.  不過男士通常唔會問

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-23 11:48 AM 發表

其實我冇留意幾錢 只記得有3字
冇論幾錢, 邊間, 都要先問咗有冇紙巾先
我買完佢先同我講排晒

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-23 11:50 AM 發表

好快派晒, 我昨日去都問咗有冇先.  不過男士通常唔會問
我諗住點咗餐先呀跟住佢俾我睇排晒

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-23 11:28 AM 發表

版友話有成。。。成。。。筒消毒紙巾送, 即刻去食麥記早餐啦。 昨日太遲, 竟然派晒
今日晨早出發,係屋企附近食咗先。。。啊啊, 有了
早餐不錯呀,薯餅加啲鹽, 好味, 炒旦唔太生😋😋
但30,都唔算平😔

@阿火~~
@Melay  多謝m ...
我今朝係包尾四,好險呀

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 Melay 於 2021-2-23 11:57 AM 發表

我今朝係包尾四,好險呀
嘩! 你有幾多筒
我今日幾大早啲

引用:
原帖由 紅大少 於 2021-2-23 11:50 AM 發表

我買完佢先同我講排晒
我買之前問 昨日話冇, 就走 仲要扮好失望 佢即話, 明日要早啲

引用:
原帖由 紅大少 於 2021-2-23 11:51 AM 發表

我諗住點咗餐先呀跟住佢俾我睇排晒
即話, 唔要啦

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-23 11:59 AM 發表

嘩! 你有幾多筒
我今日幾大早啲
我今朝8;00已經是標尾會,未來幾天不敢再買了
現有存貨已有5筒,其中3筒到期日是12/2022

輕輕的我走了, 正如我輕輕的來; 我輕輕的招手, 作別西天的雲彩。
引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-23 12:00 PM 發表

我買之前問 昨日話冇, 就走 仲要扮好失望 佢即話, 明日要早啲
佢都係叫我明日早啲我心諗早啲係咪一定有先

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-2-23 12:01 PM 發表

即話, 唔要啦
打咗飛唔係幾好掛

主題標籤 #早餐
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]