• 瀏覽: 12,853
  • 回覆: 58
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-24 02:57 PM 移動
公司有兩女 一男之前係去開同一間Gym room 做Gym, 但之前因為疫情閉左好長時間, 佢地竟然將會議室搬開D枱枱櫈櫈, Lunch Time, 放工時間, 喺度做運動, 女既就著住緊心瑜伽背心同褲, 男既就直頭上身唔著, 靜係著短褲, 日日做到身水身汗, 一大陣味, 做完就咁去廁所搵條毛巾抹就算, 完全唔乾淨衛生, 因為公司細公司冇咩HR去管理呢D野, 作為同事又唔好意思話佢地, 見佢地冇左個地方做運動好似好慘咁, 但係真係有煩.

創造力量同幻想會嚇你一跳

回覆 引用 TOP

咁咪比人睇sit晒

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-2-23 03:40 PM 發表

咁咪比人睇sit晒
佢地覺得自己健康性感喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 長崎良荱 於 2021-2-23 01:27 PM 發表

公司有兩女 一男之前係去開同一間Gym room 做Gym, 但之前因為疫情閉左好長時間, 佢地竟然將會議室搬開D枱枱櫈櫈, Lunch Time, 放工時間, 喺度做運動, 女既就著住緊心瑜伽背心同褲, 男既就直頭上身唔著, 靜係著短褲, 日日做到身水身汗, 一大陣味, 做完就咁去廁所搵條毛巾抹就算, 完全唔乾淨衛生, 因為公司細公司冇咩HR去管理呢D野, 作為同事又唔好意思話佢地, 見佢地冇左 ...
你地一齊多人運動啦!

回覆 引用 TOP

咁正,你唔好阻住其他同事發達呀

回覆 引用 TOP

林子大了,乜鳥都有。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-2-23 03:40 PM 發表

咁咪比人睇sit晒
會蝕嘅咩?咁得

引用:
原帖由 古時滴滴OL 於 2021-2-24 05:13 AM 發表

會蝕嘅咩?咁得意
波仔愈睇愈細?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 長崎良荱 於 2021-2-23 01:27 PM 發表

公司有兩女 一男之前係去開同一間Gym room 做Gym, 但之前因為疫情閉左好長時間, 佢地竟然將會議室搬開D枱枱櫈櫈, Lunch Time, 放工時間, 喺度做運動, 女既就著住緊心瑜伽背心同褲, 男既就直頭上身唔著, 靜係著短褲, 日日做到身水身汗, 一大陣味, 做完就咁去廁所搵條毛巾抹就算, 完全唔乾淨衛生, 因為公司細公司冇咩HR去管理呢D野, 作為同事又唔好意思話佢地, 見佢地冇左 ...
下次你同佢講,因居住環境太細,所以實行搬來公司住,日日打大赤膊,著孖煙通在公司行來行去。

回覆 引用 TOP

好煩

回覆 引用 TOP

做運動啫, 咁小事, 大家咪相就下囉。

引用:
原帖由 長崎良荱 於 23-2-2021 13:27 發表

你可以因為酒吧唔開放工冇得happy hour, 係度霸返個位隊酒整炸雞亦

回覆 引用 TOP

鮑魚糸米脹卜卜型?

回覆 引用 TOP

無HR, 都有上司。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]