• 瀏覽: 41,642
  • 回覆: 93
  • 追帖: 3
上星期幫個客搞咗啲嘢,今日要打返比佢報告下。
啱啱打到比佢,聽到佢把聲有啲迷,以為佢啱啱瞓醒定唔知點啦,我就問佢係唔係唔方便,我可以夜少少再打比佢,佢又話OKAY冇問題。
咁我繼續報告比佢聽,都係一般程度嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊XX咁激呀??
我再問佢係唔係唔方便,我真可以夜少少先打比佢……
佢話真係唔洗,可以慢慢講……
我一邊報,後面啲聲就愈嚟愈大……我真係忍唔住,直接同佢講我夜少少再打比佢。
點知我聽到佢拍咗下鍵盤聲,後面啲,之後好惡咁同我講「叫你講就講啦!!」
真係未見過人一邊睇AV一邊電話……

熱賣及精選
我都試過,打比個客嘅時候,一直聽到女人叫聲,但係大家當冇聽到,之後個客叫我等佢一陣,聽到佢禁緊電話,之後冇晒聲,我估佢係手機睇緊AV

鋤禾日當午,上課仿真辛苦,一本小破書,一坐一下午
引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-23 04:26 PM 發表

啱啱打到比佢,聽到佢把聲有啲迷,以為佢啱啱瞓醒定唔知點啦,我就問佢係唔係唔方便,我可以夜少少再打比佢,佢又話OKAY冇問題。
咁我繼續報告比佢聽,都係一般程度嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊XX咁激呀??
我一邊報,後面啲聲就 ...
你男定女?話唔定個客聽住你把聲……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-23 04:26 PM 發表

有乜所謂

唔係講笑,我有位舊同事 (男) 經常一路做「運動」一路同客傾嘢,呢件事係啲客向我老細投訴於是我哋炒咗嗰位男士 😅

引用:
原帖由 hellopuffy 於 2021-2-23 05:40 PM 發表

唔係講笑,我有位舊同事 (男) 經常一路做「運動」一路同客傾嘢,呢件事係啲客向我老細投訴於是我哋炒咗嗰位男士 😅
……真係有咁痴線乜?個客真係會唔知乜?

你唔專心

回覆 引用 TOP

引用:

你係男定女先

回覆 引用 TOP

睇av好正常

回覆 引用 TOP

睇得多了,就只睇av唔夠。聽住把真人聲,再一邊睇一邊打,正呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆爆糖 於 23-2-2021 04:26 PM 發表

無聊😑😑

回覆 引用 TOP

試過打電話俾個客,聽到對面有草原牛馬羊叫聲,原來個客俾勾魂使者牛頭馬面勾緊魂

回覆 引用 TOP

試過係大陸一路男上砌緊條女一路同個客傾嘢

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
引用:
原帖由 Neva 於 2021-2-23 04:44 PM 發表

我都試過,打比個客嘅時候,一直聽到女人叫聲,但係大家當冇聽到,之後個客叫我等佢一陣,聽到佢禁緊電話,之後冇晒聲,我估佢係手機睇緊AV
你以為佢只係睇緊,一邊打緊飛機啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]