• 瀏覽: 40,945
  • 回覆: 93
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-23 04:26 PM 發表

上星期幫個客搞咗啲嘢,今日要打返比佢報告下。
啱啱打到比佢,聽到佢把聲有啲迷,以為佢啱啱瞓醒定唔知點啦,我就問佢係唔係唔方便,我可以夜少少再打比佢,佢又話OKAY冇問題。
咁我繼續報告比佢聽,都係一般程度嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊XX咁激呀??
我再問佢係唔係唔方便,我真可以夜少少先打比佢……
佢話真係唔洗,可以慢慢講……
我一邊報,後面啲聲就 ...
佢點止睇,打緊j 啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-23 04:26 PM 發表

啱啱打到比佢,聽到佢把聲有啲迷,以為佢啱啱瞓醒定唔知點啦,我就問佢係唔係唔方便,我可以夜少少再打比佢,佢又話OKAY冇問題。
咁我繼續報告比佢聽,都係一般程度嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊XX咁激呀??
上星期同個客搞咗次嘢,今日要打返比佢包膠下。
咁我繼續包膠比佢聽,都係一般常識嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊扑野咁激呀??
我再問佢係唔係唔方便,我真可以夜少少先打比佢包膠一下……
我一邊報,後面啲聲就愈嚟愈大……我真係忍唔住,直接同佢講我夜少少再打比佢。
點知我聽到佢拍咗下鍵盤聲,後面啲,之後好惡咁同我講「叫你講就講啦!!」
真係未見過人一邊睇AV一邊電話……

勿議論版務
如果一邊叫雞一邊講電話仲過癮,增強持久力,抵吊好多

回覆 引用 TOP

佢算好好,睇緊片都唔推你,你仲咁樣

佛渡有情

回覆 引用 TOP

係仆緊條

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-2-23 05:37 PM 發表

有乜所謂
你唔扑嘢既

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-2-23 06:06 PM 發表

咁咪試下囉
大家都試試,有利感情生活

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-2-23 06:36 PM 發表

試過係大陸一路男上砌緊條女一路同個客傾嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-2-23 06:44 PM 發表

上星期同個客搞咗次嘢,今日要打返比佢包膠下。
咁我繼續包膠比佢聽,都係一般常識嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊扑野咁激呀??
我再問佢係唔係唔方便,我真可以夜少少先打比佢包膠一下……
你做雞㗎?

回覆 引用 TOP

我夠試過返返吓工蛇咗去叫雞,仆緊野老細打嚟問我去咗邊啦

引用:

你又係,專心啲啦,人哋睇AV關你西事咩

回覆 引用 TOP

睇AV好正常

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤

回覆 引用 TOP

想聽你把聲J

回覆 引用 TOP