• 瀏覽: 40,501
  • 回覆: 93
  • 追帖: 3
一路睇AV,一路同客傾野,香港人真勤力

引用:
原帖由 打工黃帝 於 2021-2-23 05:52 PM 發表

……真係有咁痴線乜?個客真係會唔知乜?
我哋都唔知詳情,聽講唔止一個客投訴過,最激動嗰次係一位女客戶話嗰位男同事性騷擾佢,細問之下原來嗰位男同事一路傾電話一路有啲類似呻吟聲同埋撞床聲,仲要唔止一次係咁,所以嗰位女客戶就直接同老細投訴 

回覆 引用 TOP

痴線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古時滴滴OL 於 2021-2-23 07:13 PM 發表

大家都試試,有利感情生活呀
我想參觀學吓野先

回覆 引用 TOP

你要感謝佢比機會你開帖

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chifaiba111 於 23-2-2021 19:16 發表

我夠試過返返吓工蛇咗去叫雞,仆緊野老細打嚟問我去咗邊啦
老細有無問點解叫雞唔叫埋佢?

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

你有冇扯旗先🤭

回覆 引用 TOP

依家俾你見識到啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-23 04:26 PM 發表

上星期幫個客搞咗啲嘢,今日要打返比佢報告下。
啱啱打到比佢,聽到佢把聲有啲迷,以為佢啱啱瞓醒定唔知點啦,我就問佢係唔係唔方便,我可以夜少少再打比佢,佢又話OKAY冇問題。
咁我繼續報告比佢聽,都係一般程度嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊XX咁激呀??
我再問佢係唔係唔方便,我真可以夜少少先打比佢……
佢話真係唔洗,可以慢慢講……
我一邊報,後面啲聲就 ...
AV仁係垃圾會開會都䏲AV美女相, 只係無聲

回覆 引用 TOP

變態佬

回覆 引用 TOP

如大家同性冇所謂啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古時滴滴OL 於 2021-2-23 07:12 PM 發表

你唔扑嘢既咩
所以我咪覆有乜所謂囉

回覆 引用 TOP

要專業點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hellopuffy 於 2021-2-23 05:40 PM 發表

唔係講笑,我有位舊同事 (男) 經常一路做「運動」一路同客傾嘢,呢件事係啲客向我老細投訴於是我哋炒咗嗰位男士 😅
呢d咁善用時間既好員工都炒???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-23 04:26 PM 發表

上星期幫個客搞咗啲嘢,今日要打返比佢報告下。
啱啱打到比佢,聽到佢把聲有啲迷,以為佢啱啱瞓醒定唔知點啦,我就問佢係唔係唔方便,我可以夜少少再打比佢,佢又話OKAY冇問題。
咁我繼續報告比佢聽,都係一般程度嘢,講講下我聽到啲女人叫聲,呀客仔佢又有啲喘,我心諗唔係一邊傾電話一邊XX咁激呀??
我再問佢係唔係唔方便,我真可以夜少少先打比佢……
佢話真係唔洗,可以慢慢講……
我一邊報,後面啲聲就 ...
可能人地只係拖緊地呢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]