• 瀏覽: 4,236
  • 回覆: 151
  • 追帖: 1
原本上網想看看市場上最近有乜優惠,偶然看到一條片做的包包很吸引很迷人😍

白雪紛飛很動人

明明白色轉眼變成...
呢個爐的脾氣仲野蠻過我...真的失敗了🙈

沒有外表,還有一點內涵,很鬆軟(純文字表達)

加映我杯下午茶,伯爵茶cup cake,好香奶茶味🍵

多謝收看

我就站在布拉格黃昏的廣場 在許願池投下了希望
那群白鴿背對著夕陽 那畫面太美我不敢看

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 23-2-2021 04:41 PM 發表

原本上網想看看市場上最近有乜優惠,偶然看到一條片做的包包很吸引很迷人😍

白雪紛飛很動人

明明白色轉眼變成...
呢個爐的脾氣仲野蠻過我...真的失敗了🙈

沒有外表,還有一點內涵,很鬆軟(純文字表達)

加映我杯下午茶,伯爵茶cup cake,好香奶茶味🍵

多謝收看
好耐無食cup cake lu

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-2-23 04:53 PM 發表

好耐無食cup cake lu
食盡香港所有cup cake,然後出帖

回覆 引用 TOP

再加杯咖啡是絕配

相信唔容易整

引用:
原帖由 韓風夜盡頭 於 2021-2-23 04:57 PM 發表

再加杯咖啡是絕配
邊樣😂麵包我又好少配咖啡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2021-2-23 05:06 PM 發表

相信唔容易整
d兄,兩樣都易整,只係麵包要多啲時間😆

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2021-2-23 05:10 PM 發表

d兄,兩樣都易整,只係麵包要多啲時間😆
你好勁

包包整得好靚呀

引用:
原帖由 dtw 於 2021-2-23 05:11 PM 發表

你好勁
唔係啊,我都係一路學😄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 quentse 於 2021-2-23 05:13 PM 發表

包包整得好靚呀
顏色就唔係我想要,外形口感都好

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2021-2-23 05:14 PM 發表

顏色就唔係我想要,外形口感都好
咁都好
起碼唔會好似石頭

引用:
原帖由 quentse 於 2021-2-23 05:16 PM 發表

咁都好
起碼唔會好似石頭
好彩,好睇發酵理唔理想,呢樣難以預計😁

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2021-2-23 05:18 PM 發表

好彩,好睇發酵理唔理想,呢樣難以預計😁
我次次整親都發唔起

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]