• 瀏覽: 2,985
  • 回覆: 65
本主題由 WYJIMMY 於 2021-2-24 04:40 PM 移動
有女唔難

要高質素女就要努力啲,有樓係基本

回覆 引用 TOP

冇錢就冇女講完!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中加加速腋下 於 2021-2-23 07:03 PM 發表

公屋都算係有樓
過主喇。。。

回覆 引用 TOP

有公屋 又有大灣屋 怕乜.  志向征途要放在星晨大海.

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 森人子 於 2021-2-23 05:08 PM 發表

已經34歲,好想結婚好想要小朋友。。。
好想有個安樂嘅屋企。。。為左草$買樓。。
唔禁拍拖唔禁成日出街食飯,
就算有女人示好,我都怕自己比唔到好生活佢

但等買樓真係好煎熬,每次想買都怕樓會升返,有無人明白我。。。
弱智,又關樓事,講冇錢實際D,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 森人子 於 2021-2-23 05:08 PM 發表

但等買樓真係好煎熬,每次想買都怕樓會升返,有無人明白我。。。
咁你買到未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2021-2-23 05:57 PM 發表

唔好睇得有無樓咁重要
大部分女人唔睇呢d
你講下笑好

回覆 引用 TOP

引用:

搵個有樓嘅女人咪得lor

回覆 引用 TOP

on9 post

回覆 引用 TOP

正路唔係應該先結婚合2人既人工借高d按揭咩?現時上車盤1成首期係人係鬼都可以儲到吧

回覆 引用 TOP

引用:

點解唔申請公屋?

YYY
引用:
原帖由 omega2000 於 2021-2-23 19:50 發表

其實都係.......... 冇樓真係冇本事照顧人......
你想擁有都要有付出架.......
要個女人跟你一世喎....... 唔通一開始已經要挨咩...
結婚生仔都要有個地方住架...... 好基本....
唔通要.....貧賤夫妻百事哀!!!
可以一齊努力既,搵到個咁既老婆先係精明。有嫁,不過未必啱樓主口胃。

回覆 引用 TOP

引用:

點解唔搵個養到你嘅女人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2021-2-24 08:27 AM 發表

點解唔申請公屋?
溝女住公屋?

我有樓咪又係毒L 一個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]