• 瀏覽: 3,236
  • 回覆: 67
本主題由 WYJIMMY 於 2021-2-24 04:40 PM 移動
已經34歲,好想結婚好想要小朋友。。。
好想有個安樂嘅屋企。。。為左草$買樓。。
唔禁拍拖唔禁成日出街食飯,
就算有女人示好,我都怕自己比唔到好生活佢

但等買樓真係好煎熬,每次想買都怕樓會升返,有無人明白我。。。

5明!冇吉屎就冇謂多多藉口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 森人子 於 2021-2-23 05:08 PM 發表

但等買樓真係好煎熬,每次想買都怕樓會升返,有無人明白我。。。
傻豬,緊係搵埋意中人一齊上車啦。果啲肯同你一齊付出嘅先係真愛

唔好睇得有無樓咁重要
大部分女人唔睇呢d

引用:
原帖由 曼聯左十針 於 2021-2-23 05:23 PM 發表

傻豬,緊係搵埋意中人一齊上車啦。果啲肯同你一齊付出嘅先係真愛
同意

回覆 引用 TOP

到你有錢買樓就唔想結婚

公屋都算係有樓

引用:
原帖由 隔離勁達人 於 2021-2-23 06:33 PM 發表

到你有錢買樓就唔想結婚
絕對認同!  所以d人成日講發達左第一件 最好既事 莫過於死老婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 森人子 於 2021-2-23 05:08 PM 發表

唔好做軟淡

做男人要硬起來

回覆 引用 TOP

引用:

其實都係.......... 冇樓真係冇本事照顧人......
你想擁有都要有付出架.......
要個女人跟你一世喎....... 唔通一開始已經要挨咩...
結婚生仔都要有個地方住架...... 好基本....
唔通要.....貧賤夫妻百事哀!!!

引用:
原帖由 omega2000 於 2021-2-23 07:50 PM 發表

其實都係.......... 冇樓真係冇本事照顧人......
你想擁有都要有付出架.......
要個女人跟你一世喎....... 唔通一開始已經要挨咩...
結婚生仔都要有個地方住架...... 好基本....
唔通要.....貧賤夫妻百事哀!!!
搞嘢要地方
生仔要地方
請工人要地方
外母住要地方
報學校要地址

回覆 引用 TOP

AA尼行唔啱樓主,去到尼個年紀仲無錢。😁

回覆 引用 TOP

沈大屍都冇樓咪一樣有女人

回覆 引用 TOP

無樓點溝女?係溝靚女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離勁達人 於 2021-2-23 06:33 PM 發表

到你有錢買樓就唔想結婚
非常同意,大床已經準備好,夜夜笙歌都得!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]