• 瀏覽: 12,455
  • 回覆: 59
本主題由 yycrab 於 2021-2-23 06:44 PM 移動
咪以為正常的香港人看不出
TVB記者經常挑選黃口罩/黑口罩人士做訪問, 根本就是比個Mic反政府及反中仇警人士在電視平台發言的機會 , 等如協助反對派散播歪理廢話 , 半黃半藍的大台 , 睇路呀!YCTVB
https://www.youtube.com/watch?v=gK_II5olRkE

舉報黑暴攬炒派黃人,  國安處舉報熱線
微信 : NSD62717171  短訊 : 62717171
電郵 : nsd-public@police.gov.hk

香港警察反暴力報料熱線
熱線號碼 +852 5333 3103
適用於 WeChat + LINE + SMS
熱賣及精選
又係老母做慰安婦,自己做自由西嘅主持

佢地傻仔啫,做藝人呢行,食四方飯,同自己荷包作對。至於新聞部,若他日被炒,咪學畸堡班傻仔做網媒囉,但人工就肯定差好遠。

呢個任務交俾矮仔做喇!掃黃行動想大陸劇大陸廣告做番D嘢啦

回覆 引用 TOP

pK

回覆 引用 TOP

YC.duck 立場好清楚 , 係佢自己做比大家睇
過往仲演過無數次警務人員, 包括飛虎 , DKLM
兩公婆都係黃爆

附件

YC.duck.jpg(40.4 KB)

2021-2-23 07:54 PM

微信 : NSD62717171  短訊 : 62717171

香港警察反暴力報料熱線
引用:
原帖由 抽後算帳 於 2021-2-23 07:14 PM 發表

佢地傻仔啫,做藝人呢行,食四方飯,同自己荷包作對。至於新聞部,若他日被炒,咪學畸堡班傻仔做網媒囉,但人工就肯定差好遠。
人地依家有viutv係到圍爐,啲節目cheap到死,同啲黃絲一樣

今晚東張西望去疫苗接種中心訪問市民,個個都答得好正面,肯定激死班黑記

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 抽後算帳 於 2021-2-23 07:14 PM 發表

黃人/漢奸 根本係同自己過唔去之ma , 最終目標都係無可能達到 , 一直煲無米粥
黑暴就唔同,黑暴不是追求什麼民主自由, 只係收錢搞破壞 , 純為錢出發的顧傭兵 , 行又行先 , 走又走先 , 之後交比智障小黃人 , 一班無收錢上街搞破壞的曱甴(純妄想症白痴) , 有收錢果班反而正常(知道自己做緊乜野)

香港警察反暴力報料熱線
又係到玻璃心,好心唔好咁傻啦,你唔辛苦架

回覆 引用 TOP

廢佬真無聊, 日日都係講呢的

引用:
原帖由 wangli1990 於 2021-2-23 09:04 PM 發表

廢佬真無聊, 日日都係講呢的
黃咪黃囉 好失禮你咩?

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-2-23 09:34 PM 發表

黃咪黃囉 好失禮你咩?
黃甴係唔敢認架,你睇佢地上到庭個個爭住認智障就知啦🤭🤭🤭

Tvb應該要負責任

回覆 引用 TOP

NED 專門在各地負責搞顔色革命。中國應該把所有跟NED 有關係的人驅逐出境,制裁。

光復黑暴🧟‍♂️時代垃圾🗑
五大訴求🖐雙手放頭🙆‍♀️
全部上鎖🔒缺一不可🙅‍♀️
主題標籤 #東張西望
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]