• 瀏覽: 20,046
  • 回覆: 99
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-2-24 10:32 AM 移動
YC 台真係好 PK, 市民今天開始登記注射新冠疫苗,新聞就努力講預約糸統如何不暢順。新聞完結後的新聞檔案就重播昔日陳馮富珍叫人唔好打流惑疫苗。

熱賣及精選
引用:
原帖由 msc07 於 2021-2-24 12:07 AM 發表

YC 台真係好 PK, 市民今天開始登記注射新冠疫苗,新聞就努力講預約糸統如何不暢順。新聞完結後的新聞檔案就重播昔日陳馮富珍叫人唔好打流惑疫苗。
98年雪梨型流感都唔算犀利,陳馮富真叫小朋友唔一定要打疫苗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 msc07 於 2021-2-24 12:07 AM 發表

有貢既事?世衛總幹事既忠告, 你都唔聽?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
預約糸統不暢順/陳馮富珍叫人唔好打流惑疫苗.
應該得樓主自己先會被誤導.
我唔系優先群組, 都想快D打, 比錢都肯.

支持樓主, 會盡快打.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-24 12:37 AM 發表

有貢既事?世衛總幹事既忠告, 你都唔聽?!
陳憑富x 叫你去食屎
你仲唔去?

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

藍屎珍叫人唔好打疫苗!真係令藍屎失望!唔打疫苗就打飛枝,藍屎珍出手幫你打飛枝。

咪誤導喎

回覆 引用 TOP

曱甴...哈哈

回覆 引用 TOP

宜家D人唔敢示威,反政府行動失敗到醜死怪,唯有用呢D手段去煽動人反政府,但結果係仲多咗人撐政府,因為呢班示威者太令人反感。

黎生既智囊團,水準真係低到無朋友。

引用:

用個標題己可告你。

曱甴應該去食屎。

雞珍話日日食雞,有幾多人有錢日日食雞?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-24 01:49 AM 發表

宜家D人唔敢示威,反政府行動失敗到醜死怪,唯有用呢D手段去煽動人反政府,但結果係仲多咗人撐政府,因為呢班示威者太令人反感。

黎生既智囊團,水準真係低到無朋友。
我都話好多人由黃變藍
無人由藍變黃
因為做黃人人見人憎

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

拗橫折曲黃屍本色。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]