• 瀏覽: 11,079
  • 回覆: 62
  • 追帖: 2
有點後悔

熱賣及精選
我不嬲都推薦用菱機或者格力,其他咪制啊

點解?我裝左兩部一匹,正宗西斜,用了三年,暫時幾好。

引用:
原帖由 無盡發現了草稿 於 2021-2-24 12:22 AM 發表

有點後悔
唔好意思,琴晚寫咗一句,老虎就要我熄燈瞓覺

引用:
原帖由 無盡發現了草稿 於 2021-2-24 12:22 AM 發表

有點後悔
事緣係咁嘅,剛剛搬咗新屋換咗日立冷氣,第一次用就發覺同以前嗰部三菱電機比較,室內部機比較嘈,同埋出嚟嗰啲風冇咁柔,

已 black list 日立呢個牌子好耐.

引用:
原帖由 無盡發現了草稿 於 2021-2-24 11:03 AM 發表

事緣係咁嘅,剛剛搬咗新屋換咗日立冷氣,第一次用就發覺同以前嗰部三菱電機比較,室內部機比較嘈,同埋出嚟嗰啲風冇咁柔,
我之前用日x窗口機用到火都嚟,兩部機用唔夠3年頂唔順要拆走換過。用變頻分體冷氣師傅千叮萬囑唔好買x金。

日立產品,近幾年好差,差過大陸牌子,估管理層問題

引用:
原帖由 無盡發現了草稿 於 2021-2-24 11:03 AM 發表

你用緊邊款機?

一匹變頻冷暖分體機

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-2-24 03:12 PM 發表

我之前用日x窗口機用到火都嚟,兩部機用唔夠3年頂唔順要拆走換過。用變頻分體冷氣師傅千叮萬囑唔好買x金。
大金唔好咩?仲諗住三部窗口分體式都買佢

平宜莫貪

禾嗰部又茅樹喎.7年機開心使用中買電器都係撞手神

引用:
原帖由 無盡發現了草稿 於 2021-2-24 11:02 PM 發表

一匹變頻冷暖分體機12119889
好似裝得好貼天花?我兩部都係一匹變頻淨冷,又幾好喎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]