• 瀏覽: 2,160
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
巴塞1:4
西維爾2:3
皇蘇0:4
馬競0:1
皇馬?:?

我先係正貨爸爸....夢想做...
但做到了又如何,又係一剎那的光輝....

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
皇馬不勝

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-2-24 09:38 AM 發表

前幾日仲有小朋友話西甲第一聯賽
真係笑死人
佢地見到偶像91球已經打哂冷震

我先係正貨爸爸....夢想做...
但做到了又如何,又係一剎那的光輝....

西甲吉祥物梅西高薪低能,成日俾人大炒,搞到西甲少左人睇,無收入無得買好球員,所以西甲好快沒落

引用:
原帖由 ken1800 於 2021-2-24 09:55 AM 發表

西甲吉祥物梅西高薪低能,成日俾人大炒,搞到西甲少左人睇,無收入無得買好球員,所以西甲好快沒落
呢句真
梅西果啲高薪低能
哄下細路就得
正常成年人真係唔會覺得佢果啲叫勁

回覆 引用 TOP

自從無左c朗 西甲水平直線下降
世上第一聯賽排頭四有三隊主場輸波 仲有隊被二級聯賽炒 證明西甲真係水鬥水 平時食慣魚腩 一出去就見真章

巴塞囉,一出國就比人玩弄SM
飲7喜
食8寶粥
比阿朗作客請隻3蛋(導致抽到巴黎,個時D梅西迷話冇影響架 )
之後再1:4
梅西阿梅西,沙白唔在陣你就現哂形
不過唔緊要,假分網係唔係都話梅西係MVP
方便小朋友吹奏

回覆 引用 TOP

正常,西甲墮落,同經濟有關,西班牙經濟已經不及法德,足球係燒銀紙。

回覆 引用 TOP

西甲啲球星都唔夠法甲巴黎,意甲國米,祖記咁星光熠熠

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

無淪落,巴塞年年歐聯都輸架唔
保持水準

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-2-24 10:23 AM 發表

世上第一聯賽排頭四有三隊主場輸波 仲有隊被二級聯賽炒 證明西甲真係水鬥水 平時食慣魚腩 一出走就見真章
有阿朗隊波贏左未?

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-2-24 10:23 AM 發表

世上第一聯賽排頭四有三隊主場輸波 仲有隊被二級聯賽炒 證明西甲真係水鬥水 平時食慣魚腩 一出走就見真章
C朗去到意甲,意甲就變第1聯賽

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ANTIPENALDIAN 於 2021-2-24 11:07 AM 發表

有阿朗隊波贏左未?
我只知有自吹goat既巴塞近年輸到貼地

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-2-24 11:26 AM 發表

我只知有自吹goat既巴塞近年輸到貼地
自吹GOAT除左阿朗,我搵唔到第二個。
https://www.skysports.com/football/news/11835/11161728/cristiano-ronaldo-says-he-is-the-best-player-in-history-after-ballon-dor-win

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]