• 瀏覽: 18,943
  • 回覆: 183
  • 追帖: 2
本主題由 liecharyo 於 2021-3-24 01:04 PM 分類
話說我阿頭差唔多 30 尾,女人嚟,見佢日日著唔同牌子返工,袋又成日唔同,其實都不外乎係嗰幾個牌子。
但係有次我見班女同事細細聲講大聲笑,忍唔住過去八卦下。
原來其中一個女同事以前就係賣名牌袋,佢發現個女上司用緊 A 貨。
之後我留意咗佢啲衣著幾日,又上網睇下點分,發現佢差唔多件件都係 A 貨嚟。
家下成班同事日日笑佢,又諗緊踢唔踢爆佢,或者點踢爆佢好……
佢啲袋又唔係乜限量版,週街都見到,其實佢又唔係買唔起,點解佢會買 A 貨呢??

熱賣及精選
係咪中國人?
用中國A貨有咩問題

你又睇得出既

可能你阿頭用緊A貨自己都唔知

引用:
原帖由 Okelani 於 2021-2-24 10:30 AM 發表

話說我阿頭差唔多 30 尾,女人嚟,見佢日日著唔同牌子返工,袋又成日唔同,其實都不外乎係嗰幾個牌子。
原來其中一個女同事以前就係賣名牌袋,佢發現個女上司用緊 A 貨。
之後我留意咗佢啲衣著幾日,又上網睇下點分,發現佢差唔多件件都係 A 貨嚟。
佢啲袋又唔係乜限量版,週街都見 ...
踢爆佢啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2021-2-24 11:34 AM 發表

可能你阿頭用緊A貨自己都唔知
我都覺!!!

回覆 引用 TOP

用紅白藍都係你上司

引用:
原帖由 Okelani 於 2021-2-24 10:30 AM 發表

買正儲同影相,買假真用,不嬲都係咁

回覆 引用 TOP

引用:

所以距做到妳啊頭囖,妳地慢慢追名牌去八卦,妳啊頭會想辦法錢生錢,早日財務自由,到時候睇妳有無能力去上位咯

引用:
原帖由 quentse 於 2021-2-24 11:28 AM 發表

你又睇得出既
話人地A貨開心啲!

引用:
原帖由 床上含情的師兄 於 2021-2-24 12:55 PM 發表

所以距做到妳啊頭囖,妳地慢慢追名牌去八卦,妳啊頭會想辦法錢生錢,早日財務自由,到時候睇妳有無能力去上位咯
咁索性連A 貨都唔好買啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哪singh 於 2021-2-24 01:08 PM 發表

話人地A貨開心啲!
葡萄

回覆 引用 TOP

引用:

理鬼佢咩 😑

回覆 引用 TOP

維持同事間良好關係,某些事情心照不宣就可以,不宜大肆宣揚。

回覆 引用 TOP

著衫最緊要唔好撞款,網購韓國、日本、歐洲的衣物都唔係好貴,買A貨俾人知道失禮死街坊。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]