• 瀏覽: 6,234
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
熱賣及精選
可以, 每月俾$1000, 分5個月俾錢

如果舖頭肯既話

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

一個月有一千蚊銷癈卷每個月買一把吹水風扇5把風扇一齊對住梨吹水好快肺炎又可以攞多5千蚊

回覆 引用 TOP

所以幾時都話香港生活真係好。

"We lied, we cheated, we stole.”- Mike Pompeo  (April 15, 2019)
bit.ly/3du6Afw
搵到就搵啦
西貢蠔涌車公廟 第91籤 中籤 梁心招禍
第1籤 上上籤 帥靈地傑逞英豪,一箭分明點大敖:得意春風攜滿袖,馬頭聲唱狀元高。
引用:
原帖由 佛肥 於 2021-2-24 03:41 PM 發表

仲有好多變數的
使用嘅時候要先用安心出行

"We lied, we cheated, we stole.”- Mike Pompeo  (April 15, 2019)
可以,例如:冷氣機三千蚊,用一千蚊消費券,你補多二千蚊現金就得

引用:
原帖由 佛肥 於 2021-2-24 04:08 PM 發表

睇建制派啦
綜援又多半個月,香港生活真係好。

引用:
原帖由 Akeem 於 2021-2-24 03:11 PM 發表

所以幾時都話香港生活真係好。
😂政府今年又派錢比香港人買家電同手機了。

可能係百佳禮劵!唔係咩叫消費券呀?又唔係現金?

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-2-24 04:35 PM 發表

可能派呢啲。

回覆 引用 TOP

bit.ly/3du6Afw
搵到就搵啦
西貢蠔涌車公廟 第91籤 中籤 梁心招禍
第1籤 上上籤 帥靈地傑逞英豪,一箭分明點大敖:得意春風攜滿袖,馬頭聲唱狀元高。
引用:
原帖由 tomymt 於 2021-2-24 03:35 PM 發表

如果是
政府依家比得券比我地用
仲未開始玩
APP和卡都未成事

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]