• 瀏覽: 4,323
  • 回覆: 33
終於可以打大佬....

FE見....

肉酸足球台即討帖三毛分身(又名samx唔知咩batt, samx唔知咩1, alex唔知咩1, 50唔知咩man)祝你全家冚球鏟, 阿們🙏🏼🙏🏼🙏🏼
熱賣及精選
引用:
原帖由 g3rMan 於 2021-2-25 09:25 AM 發表

終於可以打大佬....

FE見....
Congratulations

回覆 引用 TOP

MA passed

Teemo

回覆 引用 TOP

New QP 4次attempt延到出年6月先開始計....

肉酸足球台即討帖三毛分身(又名samx唔知咩batt, samx唔知咩1, alex唔知咩1, 50唔知咩man)祝你全家冚球鏟, 阿們🙏🏼🙏🏼🙏🏼
引用:
原帖由 g3rMan 於 2021-2-25 10:57 AM 發表

New QP 4次attempt延到出年6月先開始計....
你冇所謂啦....
Capstone冇4次attempt既限制

引用:
原帖由 g3rMan 於 2021-2-25 09:25 發表

終於可以打大佬....

FE見....
弓起,趕上舊制FE尾班車

引用:
原帖由 siuborbor 於 2021-2-25 11:00 AM 發表

你冇所謂啦....
Capstone冇4次attempt既限制
都係嘅....

不過我希望可以搭到FE舊制尾班車....

新制要2個full day workshop好難頂....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 doraemon2151 於 2021-2-25 11:34 AM 發表

弓起,趕上舊制FE尾班車
大家FE加油啦...

我都係卡左好多次QPC先pass...

回覆 引用 TOP

唔知passing rate係幾多呢?

回覆 引用 TOP

想問報MD, 報邊位tutor比較好

Teemo
想報MB,有冇邊間老師好?

引用:
原帖由 DruidHK 於 2021-2-25 01:01 PM 發表

K記Christine幾好,可惜已經移民冇教.....

引用:
原帖由 DruidHK 於 2021-2-25 01:01 PM 發表

C.L.教得幾好, 可惜冇教了。
依家K記A.N.頂左佢個位教package,
另外C記嗰位叫做P. sir,
d人覺得佢吹水, 但係我又覺得唔咪,
佢d concept都幾清。
或者可以上youtube睇下d demo片,
然後再作比較。

引用:
原帖由 g3rMan 於 2021-2-25 02:21 PM 發表

K記Christine幾好,可惜已經移民冇教.....
以我所知佢呢幾年有健康問題,
接觸空氣會見暈。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stonechui 於 2021-2-25 02:20 PM 發表

想報MB,有冇邊間老師好?
我會揀KC,
因為佢令我pass左

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]