• 瀏覽: 2,658
  • 回覆: 90
  • 追帖: 2
已經唔係一朝一夕,已經係長久以來咁偏幫

熱賣及精選
睇慣左啦咁多年,只係今季分組賽都用大絕,比以往早。

嗰球最多黃!仲要20分鐘就少一個,好hush

係出哂面, 你吹得我脹

提示: 違規內容已被屏蔽
說好的6比5已出現,真係辛苦晒
睇返回放,右手邊仲有一個後衛係最後一個防守球員,咁冇咩理由比直紅喎

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-2-25 11:53 AM 發表

睇返回放,右手邊仲有一個後衛係最後一個防守球員,咁冇咩理由比直紅喎
識睇波嘅都知呢球唔會係直紅
呢個球證心知肚明自己做緊咩

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-2-25 12:14 PM 發表

識睇波嘅都知呢球唔會係直紅
呢個球證心知肚明自己做緊咩
識睇波都知講黑,又點會唔係巴塞阿

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
對於這張紅牌,西班牙前球證伊圖拉德認為沒什麼問題,「這是一次非常接近禁區的犯規,球證可以出示黃牌,也可以出示紅牌。文迪在前進,但被費奧拿放倒。球證給出了直接紅牌。文迪是想將球趟到一邊去,但被撞倒了。」

伊圖拉德表示:「在電視上,我們可以從更高的角度來看重播,但球證在場上的視角是不一樣的。從球證在場上的角度來看,這就是紅牌。」

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-2-25 12:41 PM 發表

對於這張紅牌,西班牙前球證伊圖拉德認為沒什麼問題,「這是一次非常接近禁區的犯規,球證可以出示黃牌,也可以出示紅牌。文迪在前進,但被費奧拿放倒。球證給出了直接紅牌。文迪是想將球趟到一邊去,但被撞倒了。」

伊圖拉德表示:「在電視上,我們可以從更高的角度來看重播,但球證在場上的視角是不一樣的。從球證在場上的角度來看,這就是紅牌。」
咪又係皇馬球迷球證

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-2-25 01:07 PM 發表

咪又係皇馬球迷球證
咪係,以前收咗唔少油水啦

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-2-25 12:41 PM 發表

非單刀、非明顯入球機會、文迪向外推=直紅

卡斯米路有牌在身下插水=口頭警告而非兩黃一紅

連馬卡報都睇唔過眼發聲指責球證,我就真係撐唔落啦,唔係搵個皇馬球迷前球證求奇up兩句就洗到白既

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
提示: 違規內容已被屏蔽
正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
呢D都叫幫,咁巴塞北京電視機叫咩

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
勾聯的此肉😦

提示:支持鍵盤翻頁左 右