• 瀏覽: 14,256
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
我曾經以為尿兜有位隔位企係常識……
我公司有個新入職男同事真係好奇怪,成日跟我尾去廁所,我講緊係無 論 幾 時,我一離開位,佢就會跟我去廁所……
我原本以為只不過係大家個生理時鐘差唔多……但係我呢個星期留意過,無論大家細,佢都一定係我隔離,明明五個尿兜,我已經用最側邊嗰個,佢都一定會企係我旁邊一齊去,仲時不時一邊去一邊同我傾計,如果入廁格,佢都一定係我隔離嗰格,無論幾時都係!
其實我唔係同性戀,都唔係歧視同性戀,不過我又驚佢對我有乜誤會,有乜方法提提佢?定係其實佢都未必係,而係份人怪少少?

熱賣及精選
引用:
原帖由 盈盈一水 於 2021-2-25 03:23 PM 發表

我公司有個新入職男同事真係好奇怪,成日跟我尾去廁所,我講緊係無 論 幾 時,我一離開位,佢就會跟我去廁所……
我原本以為只不過係大家個生理時鐘差唔多……但係我呢個星期留意過,無論大家細,佢都一定係我隔離,明明五個尿兜,我已經用最側邊嗰個,佢都一定會企係我旁邊一齊去,仲時不時一邊去一邊同我傾計,如果入廁格,佢都一定係我隔離嗰格,無論幾時都係!
其實我唔係同性 ...
洗乾淨啲呀樓主

回覆 引用 TOP

你話佢聽,用梘液沖涼的所以唔會有機會執番梘,你死咗條心吧啦!

回覆 引用 TOP

上路啦!上基路!

回覆 引用 TOP

等機會!小心菊花

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 盈盈一水 於 2021-2-25 03:23 PM 發表

其實我唔係同性 ...
佢想同你格劍啊!

回覆 引用 TOP

試吓無妨

回覆 引用 TOP

男上加男

回覆 引用 TOP

佢想伺你玩射得鬥遠

回覆 引用 TOP

入廁格囉

成個公司凈係長過你

回覆 引用 TOP

想同你比吓劍啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ipask2 於 2021-2-25 04:50 PM 發表

入廁格囉
樓主有個,佢會去隔離嗰格

回覆 引用 TOP

比人欣賞吓都唔得?

引用:

其實我唔係同性 ...
佢想昅你?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]